Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl comment_121168 yok öyle değil, hem far sensörü devrede olucak farlar gece yanıcak gündüz sönücek ama parklar sürekli yanıcak, gündüz farı gibi. İşi ne yapsın diyorsun yani Arabanın dili olsa sana daha ne istiyyonuz diycek sana. Onları yaparken aynı andada yanındaki bardaklıktaki kahvenide karıştırıp sesli komuttanda günlük gazete haberlerini okusun istermisin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201213 yıl comment_121174 İşi ne yapsın diyorsun yani Arabanın dili olsa sana daha ne istiyyonuz diycek sana. Onları yaparken aynı andada yanındaki bardaklıktaki kahvenide karıştırıp sesli komuttanda günlük gazete haberlerini okusun istermisin? ford yazılımı open source yapsın gerisini ben yaparım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121239 Evet farlar çok hassas ama iyi....İkisindende şu ana kadar bir şikayetim yok...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121271 Abi konuyu okumadan direk yorum mu atıyorsun Geç yandığı için şikayetçi sen nispet yapar gibi benimki erken yanıyor diyorsun Gerçi opelin sensörleride gündüz gözü siyah brandanın altından geçerken dahi yanıyor kerem bombayı patlatmışsın kardeşim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl Yazar comment_121273 Arkadaslar ben diğer markalara bakıyorum hepsi yanıyor benimki hiç orali değil on vandalı film bunu etkiler mı? Bana daha önce yanması gerekiyor gibi geliyor filmden dolayı sanki :s Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl Yazar comment_121274 Bide farlarda xenon var buda etkiler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121279 Ön cam'da film mi var ? etkileyebilir. Xenon etkilemez gerçi o da çakma xenon belli de olmaz yani ama sonuç olarak yanıyorsa, etkilemediği gözükür. Film olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121288 Abi konuyu okumadan direk yorum mu atıyorsun Geç yandığı için şikayetçi sen nispet yapar gibi benimki erken yanıyor diyorsun Gerçi opelin sensörleride gündüz gözü siyah brandanın altından geçerken dahi yanıyor öylemi yapmışım valla dikkat etmedim ama dediğin gibi nispet yapar gibi olmuş O zaman sizin sistem sağlam bendeki bozuk çok hassas Eylül 23, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121367 F2 de şikayetim vardı; özellikle aracı otm. konumda ve farları yanıkken park edince (gece eve gelince örneğin) sabah kontağı açar açmaz farlarda yanıyordu; sensör algılayana kadar sönmüyordu ve marşa farlar açıkken basmak mecburiyetinde kalıyordum. F3 te kontağı açtığımda geceyse bile farlar hemen yanmıyor araç çalışınca yanıyor. Ve zamanlama mükemmel bence tam yanması gerektiği karanlıkta yanıyor ve aydınlıkta sönüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121387 Misal şu hava da yanıyor. tam zamanında işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl Yazar comment_121421 Benimki yanmıyor iste bu havada ve xenondan dolayı kısa far ampul arızası veriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121439 Benimki yanmıyor iste bu havada ve xenondan dolayı kısa far ampul arızası veriyor Keşke bunları başta söyleseydin Silelim onları Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın