Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2012 aracım, malum yazın sıcaklardan dolayı asfaltlar eridiği için birkaç yerinde zift oldu.. yıkamacım, " abi bunlar ancak gazla gider, aracınıza gaz püskürtelim (basalım) dedi.. hem arabanız ilk günkü gibi tertemiz olur, parlar dedi.. benim anladığım aracı komple gazla yıkayacaklar sanırım:).. gazla yıkamanın faydası veya zararı var mıdır? .. saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Zararı olmaz , durmak yok yıkatmaya devam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 verdim gitti gaz basmaya:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 mazotlada yıkatabilirsiniz ben 1 kere yıkattım zift oldu diye pasta cila vurmuş gibi olmuştu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Mazotla ya da gazla yıkandığı zaman sonra tozu, toprağı çok çekmez mi üzerine, iki adım gitsen yapışı toz, öyle olmazmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Mazotla ya da gazla yıkandığı zaman sonra tozu, toprağı çok çekmez mi üzerine, iki adım gitsen yapışı toz, öyle olmazmı bir iki yıkamadan sonra toz falan çekmez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Millet bu pahalılıkta arabasına koyacak mazot bulamıyor, bizimkiler arapları geçti, mazotla araba yıkıyor, :muha: :muha: :muha: :zha: Şaka bi yana mazot için boyayı da besler derler, gaz yağı içinde diyorlardı sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Millet bu pahalılıkta arabasına koyacak mazot bulamıyor, bizimkiler arapları geçti, mazotla araba yıkıyor, :muha: :muha: :muha: :zha: Şaka bi yana mazot için boyayı da besler derler, gaz yağı içinde diyorlardı sanırım. zenginiğin gözü kör olsun böyle garip bir milletiz işte napcan :cnvr: :cnvr: :zha: :zha: :zha: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Ince Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 bende daha önce denedim sorun olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 bizim pazarlamaya çıkan araçlar ayda bir mazotla yıkanıyo yollarda sürekli çalışma var illaki denk geliyo sorun yok yani mazotla bıcı bıcıya devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Zararı yoktur abicim. Faydası aracın boyasını temizler. düzenli olarak yaptırmakta fayda vardır. Ancak yapıldıktan sonra çok iyi yıkanması gerekir. Aksi taktirde bikaç yıkama geçene kadar çok toz kapar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yaptığım uzun yol dolayısıyla biraz vardı..ama ben aracı yıkattıktan sonra apt. gölgesine çekip biraz pamuk, üstübü ve araç cilası ile temizledim...elime sağlık mis gibi oldu hem aracımla dertleşme fırsatı bulup sağını solunu iyice gözlemledim...... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Gaz yağıyla daha önce yıkatmıştım sattığım focusu.Pasta -cila yapmaktansa, gaz yağı-cila yapmayı tercih ediyordum,gayet güzel oluyordu.Güzelce köpükle 2 kez yıkandığında toz çekme falanda olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Daha önceki araçlarımda da uygulattım sıkıntı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Gazla yıkamaya en fazla +10-15 TL verirsiniz, aynı işlemi Sonax'da yaptırmaya çalışın kildi, şudu buydu 100 TL fatura çıkartırlar. Pratik çözümlere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap