Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracımı Ziftten Kurtarmak Için Gaz Basmak Hakkında..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracım, malum yazın sıcaklardan dolayı asfaltlar eridiği için birkaç yerinde zift oldu..

yıkamacım, " abi bunlar ancak gazla gider, aracınıza gaz püskürtelim (basalım) dedi.. hem arabanız ilk günkü gibi tertemiz olur, parlar dedi..

benim anladığım aracı komple gazla yıkayacaklar sanırım:)..

gazla yıkamanın faydası veya zararı var mıdır? .. saygılar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

verdim gitti gaz basmaya:))

Yanıtlama zamanı:

mazotlada yıkatabilirsiniz :D ben 1 kere yıkattım zift oldu diye pasta cila vurmuş gibi olmuştu

Yanıtlama zamanı:

Mazotla ya da gazla yıkandığı zaman sonra tozu, toprağı çok çekmez mi üzerine, iki adım gitsen yapışı toz, öyle olmazmı :dontknow:

bir iki yıkamadan sonra toz falan çekmez :D
Yanıtlama zamanı:

Millet bu pahalılıkta arabasına koyacak mazot bulamıyor, bizimkiler arapları geçti, mazotla araba yıkıyor, :muha: :muha: :muha: :muha: :muha: :muha: :zha: :zha: :zha:

Şaka bi yana mazot için boyayı da besler derler, gaz yağı içinde diyorlardı sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Millet bu pahalılıkta arabasına koyacak mazot bulamıyor, bizimkiler arapları geçti, mazotla araba yıkıyor, :muha: :muha: :muha: :muha: :muha: :muha: :zha: :zha: :zha:

Şaka bi yana mazot için boyayı da besler derler, gaz yağı içinde diyorlardı sanırım.

zenginiğin gözü kör olsun böyle garip bir milletiz işte napcan :cnvr: :cnvr: :cnvr: :cnvr: :cnvr::zha: :zha: :zha: :zha: :zha: :zha:
Yanıtlama zamanı:

bende daha önce denedim sorun olmuyor :)

Yanıtlama zamanı:

bizim pazarlamaya çıkan araçlar ayda bir mazotla yıkanıyo :D yollarda sürekli çalışma var illaki denk geliyo sorun yok yani mazotla bıcı bıcıya devam :D

Yanıtlama zamanı:

Zararı yoktur abicim. Faydası aracın boyasını temizler. düzenli olarak yaptırmakta fayda vardır.

Ancak yapıldıktan sonra çok iyi yıkanması gerekir. Aksi taktirde bikaç yıkama geçene kadar çok toz kapar.

Yanıtlama zamanı:

Yaptığım uzun yol dolayısıyla biraz vardı..ama ben aracı yıkattıktan sonra apt. gölgesine çekip biraz pamuk, üstübü ve araç cilası ile temizledim...elime sağlık mis gibi oldu hem aracımla dertleşme fırsatı bulup sağını solunu iyice gözlemledim......

Yanıtlama zamanı:

Gaz yağıyla daha önce yıkatmıştım sattığım focusu.Pasta -cila yapmaktansa, gaz yağı-cila yapmayı tercih ediyordum,gayet güzel oluyordu.Güzelce köpükle 2 kez yıkandığında toz çekme falanda olmaz.

Yanıtlama zamanı:

Daha önceki araçlarımda da uygulattım sıkıntı yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.