Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bass Tiz Ayarı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sony ses sistemi olmayan Focus 3'lerde en iyi sesi nasıl alabilirim yani bass ve tiz ayarını ne yapmalıyım ?

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 23,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Daha önce de yazıldığı gibi bu öznel bir tercihtir, hem geçmişteki müzik dinleme alışkanlıkları, hem müzik türü, hem de müzik kaynağı tercihi etkiler.  Ancak vurgulanması gereken önemli bir konu

• Bu esnada ne bağlı müzik sistemine? Radyo evet, müzik CD'si hayır...

• Zafer maalesef yanılıyorsun. BT ve USB'den dinlediğin müzikler genelde mp3 veya AAC protokolu ile "sıkıştırılmış" müziklerdir. Ve bu protokollerdeki en kayıpsız düzeyde bile müziğin kalitesi bozu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hoşbuldum teşekkürler yanıtın için ama bass 3 tiz 1deyken ses çok kötü geliyor bunun ideali nedir bunu biliyor musun ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamam teşekkürler yarın denerim :)

Yanıtlama zamanı:

Bass -2 tiz +4 yinede sesi acmaya baslayinca bass pat pat yapmaya basliyor. Arabayi ilk aldigim gun ayarladim hala boyle birde sesi bir cit one al arka hoperlorler cok zayif cunku

Edit: Focus 2leri bilemem Onur 5e 7 falan yazmissin ama F3te o kadar sacma bir bass varki sonysiz birinde dinle 5e 7 yaparsan muzikten sogursun :D ben bassi -2de kullanmama ragmen sesi 10 getirince falan dikiz aynasi titriyor arkadaki arabayi goremiyorum

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu tamamen zevk meselesi...

Tabii bir de müzik türü ve kaynağı önemli.

Yani tek bir doğrusu yok.

Ben doğal ve detaylı sesten hoşlanıyorum.

Şu anda kullandığım ayarlar: Tiz +1, Mid 0, Bas -1 ve EQ Klasik.

Bası çok açmak sesi boğabileceği gibi bazı araçlarda hoparlörlerin zırıldanmasına neden oluyor, tizi çok açmak da uzun vadede yorucu olur.

Dengeli olması esastır.

Yanıtlama zamanı:

F1'lerde nasıl bu durum :D Orta Frekans(Mid) ayarı yok.

Gerçi tizi +7'den -7'ye geçirirken pek bir fark göremiyorum sadece +7 'de daha canlı bir ses elde ediyorum. Bass ise +6'da verimli çalışıyor.

Kullanım şeklim böyle.

Yanıtlama zamanı:

Bunun ayarını kendin yapıcaksın kulağına nasıl hoş geliyorsa :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Ben Forumdan aldığım öneriye göre (Yanılmıyorsam Cem bey'den almıştım bu öneriyi) hazır ekolayzır ayarlarından birini kullanıyorum, kasik mi, jaz mı tam bilemiyorum ama, (hangisinin olduğunu da bilmiyorum ama, şu an arabam da yanımda değil zaten, )

Yanıtlama zamanı:

bende bası açayım dedim sag aynanın altındaki hoparlör patladı garantiden degişirmi acaba focus 3 style

Yanıtlama zamanı:

servise götürdüm patlamış dediler sipariş verdiler fakat degişim sırasında otosan ile yazışıp o zaman karar vereceklermiş garantiden olup olmadıgına

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum ideal ayarımı bulduğumda paylaşıcam burda

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.