Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201312 yıl comment_201070 bende daha önce focus 1 aracımda kullandım çokta memnundum şuan yeni aracım opel astra da kullanıyorum gayet güzel performansta bir sıkıntı yok zaten opelin önerdiği ve serviste garantili bir şekilde taktığı marka düşünenlere landirenzoyu kesinlikle öneririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201412 yıl comment_244821 Nasipse Bu hafta sonu bende Landi evo takdıracağım niyetine girdik bakalım. Bakımına iki ay var (1.yılı dolmasına) bu süre zarfına kadar malum tatil düğünler vs binerim diye düşünüyorum o yüzden takdırıcam. Hafta ici kasko ile görüşüp sorucam ne yapmak gerekiyorsa. Sizce servisi aramaya gerek var mı arkadaşlar ? yada kontrole gitmeye ? Çok da acikcası ilgilenmiyorlar geciştiriyorlar hep o yüzden başimizin caresine bakmak gerek diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ? şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl comment_294043 Landirenzo yu kac tl ye taktiriyorsunuz bana 2250 pesin fiyat i dediler cok gibi geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308482 İzmir Olgun Lpg de 2013 1.6 Focus aracıma malum nedenlerden dolayı Landirenzo taktırmayı düşünüyorum.Öncelikle 1 yıl garantisi daha var, lpg taktırmamı önerir misiniz? Olgun Lpg yi önerir misiniz?Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın