Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125047 Bunu bilmiyordum, aslına Mertol bey, ben size bişey sormak istiyorum, yine bahsettiğim araç hakkında. Bu araçlarda bijon şifresi diye bir şifre varmış. Bu şifre kendini bilmez bir dangalak yüzünden bozulmuş, bu şifreyi bulma imkanımız var mı? Kim uğraşırı onunla ya al eline bi kaynak makinesi bijonun üzerine kaynat bi parça, bijonu sök at gitsin. En lüzumsuz aksesuarlardan birisidir. Kim jant çalar bu devirde.. Benzin daha değerli.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125048 Lpg li araca servis bakmıyor bakmıyor diyorlar devamlı bende duyarım,bizim burda biz hep tan otoyla çalışırız sıkıntı yok gayet seve seve bakıyor yapıyorlar . Bu arada geçmiş olsun . Parayı alan tarafta olduğu sürece bakmaması denyoluk zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl Yazar comment_125053 Tamam şifreyi atalım da, sıkıntı şurada, biz bijonları sökemiyoruz, Kaynatırken de araca zarar veriyormuş, asıl sorun orada. Sökebilsek zaten atacağız bijonları. yine de teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125056 Elektrot kaynağı atarsan zarar verirsin tabi. Tig kaynağı yaptırman lazım. Hadi onu da istemiyorum diyorsan o zaman matkapla delik deleceksin, sonra kılavuzla ters diş açıp oraya bi civata sıktıktan sonra sökeceksin.. Senin niyetin sökmek olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125064 Parayı alan tarafta olduğu sürece bakmaması denyoluk zaten. Bilmiyorum abide gerçekten angara da sıkıntı çok bu servis konusunda,ama bize yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125069 Bazi araclar lpg ile tam uyumlu olmuyor ve ciddi anlamda cok ugrastiriyor ne senin emegine degiyor nede yaptigin ise.Bir diger neden ise aracta lpg ile ilgili bir ariza oluyor.Serviste yapilabilecek bir durum yok lpg takilan yere gonderiliyor bu sefer lpg ustasi da ben duzgun taktim diyor ondan sonra ayikla pirincin tasini.Genel olarak butun otomobil firmalarindan bahsediyorum.Kisacasi iceri lpg`li arac almak servis`in kendi bilecegi bir is almiyorum dersede milyon tane servis var zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125071 Benim anlamadığım ford un hangi servisi mekanik arızaya garanti veriyor lpg sonrası ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125443 E şanzımanı LPG ye bağlayamazlar. Ya da aks körüğünü.. Gerçi kendini zorlarsa bağlar tabi de ciddi bir yaklaşım olmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın