Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201214 yıl comment_117946 Yine dayımın aracının problemi, (anlaşılacağı üzere dayımlar bu gece bizdeydi ) Arabası hararet yapmış, motor koruma diye bir şey varmış, motor gaz yememeye başladı, sonra farkettim diyor, bütün ışıklar yanıyordu falan dedi. Bir şekilde Karabük'te servise gitmişler, servisin kapısında sormuş etmiş, bu araç lpg li, biz bu araca bakamayız demişler, Servisler lpg li araçlara bakmaz mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201214 yıl comment_117947 Bakmaz onunla ilgili problemlere.Yani oradaki usta ve elamanlar lpg'den anlama yükümlülüğü yok.Ne yapsın ki adam ? misal Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201214 yıl Yazar comment_117969 Hayır, aracın farları da yanmıyorsa lpg li diye bakmazlar o zaman, sorun lpg ile ilgili değil ki, devir daim pompası arızalanmış, lpg ile ilgili sorun yok ki, araba hararet yapmış, neden yapmış, su mu yok, biyer mi tıkandı, devirdaim mi arızalandı, vs. Bakması lazım bence, sırf lpg li diye servisin kapısından geri çevirmişler adamı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201214 yıl comment_117992 Detaylı bilgim yok,prosedür'ü bilmiyorum fakat çok anormal değil bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201214 yıl Yazar comment_118001 Tamam, ama servis bence bakmalıydı, adam servis dışı bir yerde bakıtmış, devirdaim pompasında sorun varmış, oralar açılmışken trigieri de değiştirelim demiş, usta trigierin sentesini yanlış takmış. Tekrar sök, tak bir sürü zahmet, masraf. Kafa yorgunluğu vs. vs. Neyse artık olmuş. Adam bir hayır için gitmiş Karabük'e, bi daha gitmez galiba :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201214 yıl comment_118044 Hayır, aracın farları da yanmıyorsa lpg li diye bakmazlar o zaman, sorun lpg ile ilgili değil ki, devir daim pompası arızalanmış, lpg ile ilgili sorun yok ki, araba hararet yapmış, neden yapmış, su mu yok, biyer mi tıkandı, devirdaim mi arızalandı, vs. Bakması lazım bence, sırf lpg li diye servisin kapısından geri çevirmişler adamı. lpg ve devirdaim pompasının alakası var diye biliyorum. çünkü lpg regülatörüne su da gidiyor. benim başıma gelmişti. opel servisine gitmiştim eski aracım vectra için servis de beni lpg cilere gönderdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201214 yıl comment_118634 Lpg nin araç soğutma birimleriyle alakası vardır.Zaten Lpg takıldıktan sonra motorla ilgili hiç bir probleme bakmazlar belki kaporta ile ilgili sorunlarla ilgilenebilirler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201214 yıl comment_118646 lpg den dolayı motor yiyenlere bakıyorlar ama güzel bir fatura çıkarıyorlar tabi.tamamen serviste o anki yoğunlukla ilgilidir bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123738 Araç garantide değilse, ister LPG li olsun isterse olmasın yetkili servisin servis vermeyi reddetme hakkı var. İstemezse bakmaz. Ki LPG de istemezse hiç bir şartta bakmaz. Gaz kaçağı olupta araban servisin içinde patlarsa onun hesabını kimse veremez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl Yazar comment_123748 Araç garantide değilse, ister LPG li olsun isterse olmasın yetkili servisin servis vermeyi reddetme hakkı var. İstemezse bakmaz. Ki LPG de istemezse hiç bir şartta bakmaz. Gaz kaçağı olupta araban servisin içinde patlarsa onun hesabını kimse veremez. Bunu bilmiyordum, aslına Mertol bey, ben size bişey sormak istiyorum, yine bahsettiğim araç hakkında. Bu araçlarda bijon şifresi diye bir şifre varmış. Bu şifre kendini bilmez bir dangalak yüzünden bozulmuş, bu şifreyi bulma imkanımız var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123752 Aynı şifreyi bulmaktan başka yöntemleri yazmıştık biz ama kırılma ve hasar olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123776 Lpg li araca servis bakmıyor bakmıyor diyorlar devamlı bende duyarım,bizim burda biz hep tan otoyla çalışırız sıkıntı yok gayet seve seve bakıyor yapıyorlar . Bu arada geçmiş olsun . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123779 Bakmıyorum derse birşey diyemezsin yani.Olay bu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın