Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201213 yıl comment_117657 Bu A4 benzeri şey hakkında fikri olan var mı? Audi A4 le neredeyse aynı, ama kalite olarak yorumlayabilecek olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201213 yıl comment_117659 2 yıl önce bakmıştım. İçi eski kasa A4 ile aynıydı.(bire bir) Pekçok parçası da aynı. Kaputu açınca da sağında solunda Audi çıkartmaları vardı. Nedense hiç tutulmadı. İstanbul'da 2-3 tane vardır herhalde. Mantık olarak Skoda Octavia gibi ana firmanın alternatif, nispeten uygun fiyatlı arabalarından biri olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201213 yıl Yazar comment_117660 Benim hoşuma gitti de, çakma a4 gibi geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201213 yıl comment_117666 Çakma falan değil araba zaten B7 kasa audi A4tür. B8 kasanın gelmesiyle elde kalan B7 kalıplarını seata yollayıp o zaman Toledo nedeniyle sedan eksikliği çeken seatın sedan satması sağlanmıştır. Bu arabanın teknolojisi 90lara dayanır. Maalesef motor bloğunun konumu vs nedeniyle modern motorlar hiç olmuyor dolayısyla tsi ve dizeller konamıyor bildiğim kadarıyla Hitler 1.6ya mecbur. Zaten seat da bunun üretimini bıraktı ... Alınacak araba değil bunun yerine B7 kasa 2. el A4 daha mantıklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201213 yıl Yazar comment_117703 Doğrudur da ikinci el B7 kasa A4 bundan pahalı ki, bu da ikinci el, Almak için değil, ben kişisel merakımı gidermek için sordum, yoksa Audi alacağım araçlar arasında hiç yer bulamamış bir marka nedense, Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201213 yıl comment_117733 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden " Otomobil Dünyası → Diğer Markaların Modelleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201213 yıl Yazar comment_117743 Uuppss. Pardon, İş çıkartıyoruz size ama kusura bakmayın artık. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın