Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201115 yıl Yazar comment_8511 Maliyeti Ne Kadar Tutar Acaba ? Serviste Değiştirmemi Önerirmsiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201115 yıl comment_8512 Servise gerek yok; -eğer garanti bittiyse- sanayide çok rahat değişir. Plastik bir boru zaten; sökülüyor yenisi takılıyor devam. Fiyatını bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201115 yıl comment_8521 geçmiş olsun f2,5 taki turbo hortumunu taktır sanayiide büyük ihtimal zaten 2,5 takini takacaktır zaten ustası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201115 yıl comment_8524 2 nin fabrika çıkış hortumu yok zaten artık; hepsi 2,5 lardakinden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201115 yıl comment_8525 Stok durumundan haberim yok abi ama küçük şehirlerde kalmış olabilir 2 nin hortumu eğer durum dediğin gibiyse. Ustaya ekstra olarak 2.5 hortumu istiyorum demekten zarar çıkmaz en nihayetinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201115 yıl comment_8526 Çok ince bir turbo sesi gelir fakat dediğiniz ses hava kaçırma sesine benziyor turbo hortumunu kontrol ettirin delinmiş olabilir yüksek basınçta delindiği noktadan hava kaçırıyor olabilir.kaputu açıp biri gaza bassın siz motora bakın ses tam olarak turbodan mı geliyor dediğim gibi hava kaçıran hortumdan mı inceleyin bence. Ben demiştim hortumdandır diye o plastik hortum 30-40 tl civarı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl comment_434133 Arkadaşlar 3 gün önce 2006 dizel araç aldım. Expertizde turboda hafif ötme var dedi. Ben de fark ettim gaza basınca çıtçıtçıtçit diye ses geliyor. Expertiz ustası 230 bin bunların ömrü ama arabayı kullanırken dikkat edin dedi. Şimdi ne yapmam lazım ? Bu turbonun tamiri var mı ? Şuan rahatsız etmiyor ama bu ses giderek artar mi? Aklım turboda _ bozulunca çok pahalıymış_ acaba bozulmadan tamir mi ettirsem. Teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın