Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Makyajlı X Paket Hakkında Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayır istanbulda kullanılıyor araç daha yeni geldi hatta kadıköyden 9.4 litre :)

1.6 115 pek iyi olduğunu söliyemicem lpg'de çok çok az yakan bir araç ama o motor o kasaya pek uygun değil

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 5,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben öğrenciliğe geri dönmek istiyorum

• Esp standart olmadı dediğiniz gibi opsiyondur.Belki vardır (Yol bilgisayarında menüsü mevcut) Tdci'lar da direksiyon mod seçimi yapılmakta.Aman aman farklar beklemeyin zaten yeterince sport

• Şimdi üniversiteyle evin arasıda baya uzak olduğu için dizel şart focus da tasarımıyla benim için en iyisi olucak diye düşünüyorum İnsignia almadan önce eski siteye bende üyeydim sedan siyah vardı ba

Yanıtlama zamanı:

Anıl istanbul'da Çevre yolunu kullanmadan Avrupaya vs geçilmiyor benim bildiğim.. Kısa süreli hesaplamalarda %20 bile sabit yüksek hızla gidersen ortalamanı çok rahat düşürürsün..

Bunlar sadece kişiyi kandırır..1-2 depo hiç sıfırlamadan gez ondan sonra çıkan sonuca bak mesela :yeah: okey

Yanıtlama zamanı:

D sınıfı 180bg aracı 45bine alabileceğiniz tek ülke Türkiye'dir herhalde.Ya da 10 yıl önce böyle bir şey hayaldi. Keyif arabası aslında, uzun yolda keyiflidir onu kullanmak.

Bu aracı kullandım ayrıca dünde kırmızı ışıkta bir kalkışımız oldu kendisiyle; 180 beygiri her iki durumda da hissedemedim açıkçası.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Anıl istanbul'da Çevre yolunu kullanmadan Avrupaya vs geçilmiyor benim bildiğim.. Kısa süreli hesaplamalarda %20 bile sabit yüksek hızla gidersen ortalamanı çok rahat düşürürsün..

Bunlar sadece kişiyi kandırır..1-2 depo hiç sıfırlamadan gez ondan sonra çıkan sonuca bak mesela :yeah: okey

Yakup abi inan bayramın ikinci günü beylikdüzün'den saat gece 12 de çıktık 01:45 gibi evdeydik köprü trafiği felç durumdaydı eve geldim kesin 11 i geçmiştir dedim yine 9,4 bugün 150tl yakıt alınmış kadıköyden gelince hala 9.4 pek devirli kullanmıyoruz aracı.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu aracı kullandım ayrıca dünde kırmızı ışıkta bir kalkışımız oldu kendisiyle; 180 beygiri her iki durumda da hissedemedim açıkçası.

Aydın abi şöyle bir durum var bu araçda 6 ileri olduğu için 1.vitesi sadece aracı kaldırmak amaçlı 1600kg bir araç 8.9 saniye 0-100km aracın tadını 2 den sonra hisediyorsunuz
Yanıtlama zamanı:

Yakup abi inan bayramın ikinci günü beylikdüzün'den saat gece 12 de çıktık 01:45 gibi evdeydik köprü trafiği felç durumdaydı eve geldim kesin 11 i geçmiştir dedim yine 9,4 bugün 150tl yakıt alınmış kadıköyden gelince hala 9.4 pek devirli kullanmıyoruz aracı.

ilk nokta'da sıfırlanmış mu bu ? yoksa süre gelen bir verinin sonrası mı ?

Dediğim şeylerin farkını biliyorsun değil mi ?

Yanıtlama zamanı:

Aydın abi şöyle bir durum var bu araçda 6 ileri olduğu için 1.vitesi sadece aracı kaldırmak amaçlı 1600kg bir araç 8.9 saniye 0-100km aracın tadını 2 den sonra hisediyorsunuz

Tanıdık geldi bu :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İstanbuldan çıkmadan sıfırladım tokata giti orda geçen 1 hafta sonra tekrar istanbula geldi 2 ay oldu istanbulda kullanıyor sadece hafta sonları yol bilgisayarı verisi dediğim gibi 9.4

Yanıtlama zamanı:

İstanbuldan çıkmadan sıfırladım tokata giti orda geçen 1 hafta sonra tekrar istanbula geldi 2 ay oldu istanbulda kullanıyor sadece hafta sonları yol bilgisayarı verisi dediğim gibi 9.4

O zaman normal :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdi üniversiteyle evin arasıda baya uzak olduğu için dizel şart focus da tasarımıyla benim için en iyisi olucak diye düşünüyorum :) İnsignia almadan önce eski siteye bende üyeydim sedan siyah vardı bayide yoksa ozamandan beri focusclub'lı olucaktım kısmet :)

Yanıtlama zamanı:

Insignia -->1.6 180 hp 9,2 saniye ağırlık 1550 kg

Focus--> 1.6 180 hp 8.0 saniye ağırlık 1340 kg

Focus--> 1.6tdci 115 hp 10.9 saniye ağırlık 1350 kg

Ekleme

Mondeo --> 1.6 160 hp 9.3 sn ağırlık 1498 kg :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Insignia -->1.6 180 hp 9,2 saniye ağırlık 1550 kg

Focus--> 1.6 180 hp 8.0 saniye ağırlık 1340 kg

Focus--> 1.6tdci 115 hp 10.9 saniye ağırlık 1350 kg

Focus tutturamıyor abi videoda fabrika verilerini

Yanıtlama zamanı:

Focus tutturamıyor abi videoda fabrika verilerini

Sen o video'ya bakma sadece ;) Aksini gösteren diğer videolarda sitede mevcut.

Manuel araç da her şöför beceremez.Sen çıkarabiliyormusun ?

Yani bunlar (video) kriter değil verisi neyse o'dur.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.