ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Of ya bunun anroid ile ne alakası var ? of ya spor gazetesi Ayrıca neyi çekemiyecem yaw,iphone satıp 5 tane anroid cihazı alayım Ben hata yapıyor demiyorum yanıltıcı oluyor çünki gösterdiği ile anlık hız hızlanmada bibirini tutmuyor diyorum ve eminim ihpone içinde aynı şey geçerlidir.Ama sabit hızda yanılmaz anladın sen onu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Ben hata yapıyor demiyorum yanıltıcı oluyor çünki gösterdiği ile anlık hız hızlanmada bibirini tutmuyor diyorum ve eminim ihpone içinde aynı şey geçerlidir.Ama sabit hızda yanılmaz anladın sen onu İphone veya samsung la ilgisi yok dediğimin , beni yine anlamadın ve saldırıyorsun bende bilerek açıklamayacağım sen böyle kal ortada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Ayarlar --> Admin ayarları-->Kullanıcının giremeyeceği konular--> Üye seç --> Yakup Çağatay --> konu seç--> Android ilei ilgili tüm konular :kıhkıh: :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Ayarlar --> Admin ayarları-->Kullanıcının giremeyeceği konular--> Üye seç --> Yakup Çağatay --> konu seç--> Android ilei ilgili tüm konular :kıhkıh: :kıhkıh: Ben androd'i savundum adam yine beni yanlış algıladı Önyargı uzmanı ferhat göçer 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Ben androd'i savundum adam yine beni yanlış algıladı Önyargı uzmanı ferhat göçer Yukarıdaki sınırlamayı senin sinirlerin için yaptım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 (düzenlendi) Ben androd'i savundum adam yine beni yanlış algıladı Önyargı uzmanı ferhat göçer Senden ötürü tutturmuşsun bi iphone beni tutma cumaya gidiyom Gps %99.9 hata yapmaz cihazın ve yazılımın dandikse gps ne yapsın Nasıl savunmak mış ayriyetten bu onuda anlamadım Ağustos 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yukarıdan aşağı bu sayfayı taşımak lazım. (sayfa 3) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 (düzenlendi) Evet konumuza dönelim.Güzel ama benim asla kullanmıycağım i phone takıntısı olan arkadaşlar için android te i phone theme https://play.google....WdpbmFsZnJlZSJd Yukarıdan aşağı bu sayfayı taşımak lazım. (sayfa 3) Site yöneticisine iletelim bunu.Yönetici uyuyormuuu. (öyle bir reklam vardı çocukluğumda trt de ) Ağustos 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Tawkon. Her görüşmenizde cihazınızın radyasyon değerini ölçerek sizi uyaran çok faydalı bir program. Ben konuşmayı bıraktım artık o seviye radyasyon alıyoruz telefondan.... Özellikle telefon elinden düşmeyen bir eşiniz varsa telefonuna yüklemeniz önerilir http://bit.ly/HT44bS 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Site yöneticisine iletelim bunu.Yönetici uyuyormuuu. (öyle bir reklam vardı çocukluğumda trt de ) Konu biraz yürüsün temizlerim ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Evet konumuza dönelim.Güzel ama benim asla kullanmıycağım i phone takıntısı olan arkadaşlar için android te i phone theme Aslında Launcher'ları paylaşmak lazım. Genelde onlarda oluyor bu temalar. Mesela Go Launcher iyilerdendir. Çok sayıda eklentisi vardır. Arayüzü ciddi biçimde değiştirir. Üstelik root vs yapmadan. Doğrudan bedava kurarsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Az önce bi oyun yükledim baya iyimiş fena sardı hemde parasız https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alawar.ShakeSpears&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwiY29tLmFsYXdhci5TaGFrZVNwZWFycyJd 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 En son google play store sürümü. 3.8.16 Barcodu taratarak indirebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Bunu görünce çok güldüm. Belki indirmek isteyen çıkar. Kadınları etkileme rehberi android uygulaması https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yusi.kadinlari.etkileme.rehberi&feature=trending-apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwNSwiY29tLnl1c2kua2FkaW5sYXJpLmV0a2lsZW1lLnJlaGJlcmkiXQ.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 APPLE'IN SON KALESİ DE YIKILDI Temple RUNdan sonra apple a özel oyunlardan jetpack joyride ın da android versiyonu çıkmış. Büyük oğlum şu an bayram yapıyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.jetpackjoyride&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYWxmYnJpY2suamV0cGFja2pveXJpZGUiXQ.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap