Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl Yazar comment_5891 Depo farların camı orjinal fara uyamı ki? Orjinal reflektörlere devam etseniz hani Onurhan Bey, tabi ki hiçbir şey orjinalin yerini tutmaz fakat eski farları artık tamamen gözden çıkardım. Manuel ayar da olsa bunu kullanmaya devam edeceğim ve zaman içinde olup biteni sizlerle paylaşacağım hep birlikte göreceğiz neler oldugunu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl comment_5893 Aman sıkmayaın canınızı 2004 ten beri far ayarına elimi sürdüğümü hatırlamam Yılda bir otopratikte ayarlarlar tamam işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl Yazar comment_5898 Aman sıkmayaın canınızı 2004 ten beri far ayarına elimi sürdüğümü hatırlamam Yılda bir otopratikte ayarlarlar tamam işte Ben de en son 2010'un Kasım ayında muayene sırasında ayar yapmıştım o zamana kadar hiç dokunmadım o yüzden olmadı manuel ayar yapar kullanmaya devam ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl comment_5950 Aklınızda olsun; sararan farları sanayide çok güzel zımparalayıp ilk günkü haline getiriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl Yazar comment_5954 Aklınızda olsun; sararan farları sanayide çok güzel zımparalayıp ilk günkü haline getiriyorlar. Admin'im biliyorum Bursa'da küçük sanayi'de gitmediğim yer kalmadı ama yok olmadı sadece benzin yakıp durdum. Astarı yüz'ünden pahalıya geldi en son tak etti artık ben de komple değiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6764 Diğerinden bir sonuç alamadıysanız, değişmekle en iyisini yapmışsınız. Far ayar işinide çözdüyseniz güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201115 yıl Yazar comment_7552 Diğerinden bir sonuç alamadıysanız, değişmekle en iyisini yapmışsınız. Far ayar işinide çözdüyseniz güle güle kullanın. Alamadım malesef o yüzden mecbur değiştirdim şu an için tek sorun far yüksekliği onu da farları söküp yükseklik motorunu takmam gerekecek ve sanırım bu sorunu da aradan çıkarmış olucam Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın