Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Toyota Yaris 1.33 Benzinli 101 Hp Manuel Şanzuman Düşünceleriniz?


Mert Gülkokan

Önerilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Aracımı bugün itibari ile sattım ve yeni araç bakıyorum. Aşağıdaki linkteki araç amcamın. Ev borcu nedeniyle bu aracı satıyor. Eğer alırsam 25.500 gibi bir fiyata alacağım. Aracın 4 adet hasar kaydı var. İki tanesi 200 liralık meblalar. Aracın sağ dikiz aynası ve sağ iki kapının saçı değişmiş. Kapı camlarında falan herhangi bir kırılma olmamış. Değişme nedeni uzun yolda yavaş bir hızla yol kenarında araca sürtme olmuş. Sonrasında sağ arka kapının saçı otoparkta bayan komşularının geri geri giderken çarpması nedeniyle tekrardan değişmiş. Araç servis bakımlı düşük kmlili ve temiz bir araç. 2 yıl daha garantisi var. Yılda 8 bin km civarı araç kullanıyorum.. Gönlüm dizelden yana ancak temiz bir dizel bulmak zor. Sizce bu araç nasıldır? Artık sorun çıkarmayan bir araç kullanmak istiyorum. Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.

Bir kaç gün içinde karar vermem lazım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yaris-cok-temiz-1-33-sol-special-ilk-sahibinden-sigara-icilmemis-92447894/pasif-ilan/#classifiedTitle

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

auris süper araç zaten tevfik abi...ben yaris lerin sadece şu kadran kısmlarını sevmiyorum.Toyota Corolla HB tercih ederdim bunu alacağıma..Bu arada hayırlı olsun kaça verdiginiz focus'u ?

Birde bunu aldıkdan sonra yarın birgün 1-2.000TL kar ile satarsanız amcanız büyük olasılıkla 'bak bak benden aldı kar etti sattıı' diyebilir. :)

Emre V. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yani toyotadan zarar eden duymadım..ama iki kapının saçları değişmesi falan hoş olmamış benzin sarfiyatı düşündürmüyor beni atak araç olması gerektiği gibi ve içi çok geniş hele arkada oturanlar için...piyadaki emsallerinden ne kadar ucuz o önemli...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ciddi anlamda acil paraya ihtiyacı var ilerde onu düşüncek bir adam değil zaten kaynanası zengin ama yinede satması lazım. Bu aracı almak istememin nedeni geçmişi oldukça açık belli ve az yakan sorunsuz bir araç olması.

focusumu 21750 ye 19 saatte sarttım:()

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne Auris ne Corolla ne de yaris; Toyota'nın hiç bir aracı tad vermez, sonradan demedi deme.

Hele Aurise nasıl süper araba deniyor anlamıyorum, dizayn faciası kalitesiz motorlar hepsi o araçta.

DHciler belki bilir yılların golf gticısı Muradovskiy nickli bir arkadaşım var. Bu daha önce kırmızı golf 3 gti (2.0 150bg atmosferik) kullanıyordu sattı 2008 mi 2009 mu ne kırmızı golf 5 gt (1.4 twincrahge 170bg) aldı. Sonradan Doğuşa kıl oldu ve satıp ekonomik bir almaya karar verdi. Sattı golfü auris 1.4 dizel comfort plus aldı. ESPli .

Arabaya sadece 3gün dayanabildi. 3 gün sonra satışa çıkardı. Hatta bunu Toyota genel müdürlüğünden aradılar 3 günlük arabanızı niye satıyorsunuz diye.

7. gün satıp grup içi leon FR aldı.

Bir opel-vw-ford kullanan için hele ki sürüş keyfine önem veriyorsa mazda hariç japonlar acaip ruhsuz sıkıcı keyifsiz geliyor.

Yine DH de son sahipleri kulübü diye bir şey var. Bu yarisi alan o klübe girer mi sizce.

Arkadaşımda 1.0 yaris vardı aynı kasa. Ben mazda 2 1.3 ile ondan az yakıyordum. Lanet edip satmıştı. 1.33 motor 1.0dan iyi tabii ki.

Kullanmadan almayın ortadan gösterge acaip rahatsız edici olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Ablamın komşusunda vardı 1.33 yaris. 70 bin km de arabaya tüp taktırdı , birkaç bin km gitmeden araba conta yaktı. Bir arkadaşımda da 1.2 opel corsa vardı, o da gaz taktırdı onunda contası yandı. Yani diyecegim odur ki küçük motor alsanız dahi , sakın tüp taktırmayın. Zaten arabalar normal kullanımda az yakıyor tüp ile ne kadar kar edecekseniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.