Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110142 arkadaşlar focus 2 sahıbıyım aracın gögüs kısmında üst taraftaki plastık aksamlı torpida gözünün pimi kırıldı bu duruma nasıl bı cozum geliştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110150 arkadaşlar focus 2 sahıbıyım aracın gögüs kısmında üst taraftaki plastık aksamlı torpida gözünün pimi kırıldı bu duruma nasıl bı cozum geliştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ne yazık ki zaman içinde tüm F2 ghiaların yaşadığı bir sorundur bu.Kapağın yenisinin fiyatı ne kadar sordunuz mu? Bir ara bazı arkadaşlar ataçların metallerinden gerekli şekli yapıp hallediyorlardı bunu bakınayım var mı fotoları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110186 Kapağın yenisi yok tamamen o bölüm değişiyor yada metal parçalarla hallediyorlar... Kullanmıyoruz biz onu... belki 20-30 kere açılmıştır okadarcık 4.5 yıldır sağlam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110325 lanet parça geçen hafta seyir halinde kendi kendine pıkkkkk diye attı neredeyse inip ateşe verecektim aracı pimi kırılmış parçayı komple söktüm elimden gelen bütün materyallerle işçiliğimi konuşturarak bir pim yapmaya çalıştım ama olmadı bende mekanizmanın arkasındaki yayı yerinden çıkarıp manuel olarak kullanmaya başladım lanet olsun diyorum çünkü aklıma geldikçe deliriyorum parçanın orjinali 355tl+kdv dir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl Yazar comment_110604 yapıştırmayı denesem komple iptal etsem bölmeyi diye düşünüyorum fakat pim yerine bişeyler takıp yapanları duydum yapan arkadas varsa resımlerı atabılır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110677 Gerekli Malzemeler Bunu takacaksınız. Bu şekilde Böyle olacak 1- yaklaşık 4 cm uzunluğunda orta kalınlıkta ataç kesilir.. 2- resimlerdeki şekilde kıvrılır 3- kırılan bölgeye şekildeki gibi düz bir ataç ile 2 delik açılır.. yada direk parçanın kendisi ısıtılarak takılabilir ama ölçü yanlışlığı olabileceğinden delikleri ayrıca delmek daha uygun olur. (eğer tırnak komple kırıldıysa tel farklı kıvrılıp kapağa montajlanmalı) 4- parça takılmasına müteakip uç kısımları aşağı doğru kıvrılır ve sabitlenir. 5- ince ayar yapılır... FordClubTr üyesi Nuri Başer'den alıntıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_110977 yardımlarınız için teşekkür ederim.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_111001 bu üst parcayı komple söküpte mi yaptınız?işçiliğe hayran oldum bravo elinize kolunuza sağlık:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_111028 eyvallah paylaşım için teşekkürler:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_111037 aynı sorunu ben yapıştırarak halletmiştim ama bi deneyeyim bunu tuttum. teşekkürler admin:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137721 aynı sıkıntı bende de var Ford yedek parçaları satan bi yerde orjinali 240 tL kdv dahil. bende çift taraflı bant ile yapıştırdım zaten atacı takıcak kısım kırık bende o yüzden ataç ile de işi halledemeyeceğiz gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137722 En kolay ve mantıklı çözümünün yayını çıkartmak olduğunu düşünüyorum. Tabi tıkırtı yapar mı bilemiyorum, Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137726 3 lü saat takın arkadaşım aynı fiyata geliyor sıfırı ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137731 O kapak çok fazla kırılıyor...Ataç işi çok pratik ve kalıcı çözüm...) Ekstra para verilir mi ona yav... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın