Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Aklıma Takılan Sorunlar-

Featured Replies

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 9,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hayırlı olsun, motor ne??? Yok, neden olarak da güvenlik bahane ediliyor (kaza anında içeride kapalı kalma durumu) Bende sorun yok. Kontak açıkken ses sistemini açıp kapatınca, ya da radyo

• Otosan öyle istedi ve yok Birde aklıma şey geldi, insan kaput'u nasıl açık unutur

• bu arada arabamda bazen debriyaja tam basmama rağmen araba çalışmıyor 2. basışımda oluyor ve 1. vitesteylen tekleme yapıyor yavaşlayıp hızlanır gibi silkiyor kendini sizdede oluyomu bunlar

Yanıtlama zamanı:

böyle birşey nasıl olur anlayamadım .şimdi televizyon seyrederken yokuş aşagıya inişlerde her seferinde televizyon kapanacakmı.garip degilmi?

Yanıtlama zamanı:

böyle birşey nasıl olur anlayamadım .şimdi televizyon seyrederken yokuş aşagıya inişlerde her seferinde televizyon kapanacakmı.garip degilmi?

Arabaya tv takmanız garip değil mi :P ?

Yanıtlama zamanı:

tv takmasam bile laptopumu pilsiz şekilde takdıgımı varsayın.hiçbir arabada böyle birşeye rastlamadım.bu sorunu çözemezmiyim acaba.

Yanıtlama zamanı:

nasıl olmaz nokia cep telefonumu şarj ederken bile sıkısık devreden çıkdı.laptopda pil yok iken kapanacak. servisi aradım böyle enerji kapatması falan söz konusu degil diyor ana çözüm getiremiyor

Yanıtlama zamanı:

style modelinde orjinal olarak yok sonradan aldıgım ve çakmaga takılan tip den

Yanıtlama zamanı:

style modelinde orjinal olarak yok sonradan aldıgım ve çakmaga takılan tip den

Evet bunu anladım zaten bastada söylediniz.. Hala söylüyorum arabanız o cihazları bu sekilde çalıştırmak icin ayarlanmadı haliyle güç gerektiğinde sana vermeyecek.. Bu normal. Neyi nasıl çözecek elektrikciniz?

Yanıtlama zamanı:

sadece focus içinmi geçerli bu söylediginiz.çünkü aynı cihazdan arkadaşımda var insignia aracı ama böyle sorunları yokmuş.verdiginiz bilgiler için teşekkürler

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hayır öyle bir çalışma prensibi yok ben çakmaklıktan güç alarak birçok cihaz calıstırdım binlerce km yaptım ve çok yokuş aşağı indim hiç güç kesmedi hatta araç çalışmazken bile güç vermeye devam ediyor, bence servise tespit ettirin bu sorunu

Yanıtlama zamanı:

Hayır öyle bir çalışma prensibi yok ben çakmaklıktan güç alarak birçok cihaz calıstırdım binlerce km yaptım ve çok yokuş aşağı indim hiç güç kesmedi hatta araç çalışmazken bile güç vermeye devam ediyor, bence servise tespit ettirin bu sorunu

Converter kullanıyor, problem onda.Belli

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni aldıgım focus 3 sytle ecoboost aracımda bugun bişey farkettim.araç belli bi süre kilitli iken kilidi açtıktan sonra sürücü kapısını açar açmaz alt taraftan bi ses geliyo sanki bi yağ veya hava akışı gibi tok bi ses sessiz bi ortamda duyulabilicek bi ses çok fazla degil.bazende aynı sesi kontagı tam açmadan kontak II. konumda iken yapıyo bu normal mi.sesi tam tarfi edemdim ama video almaya çalışıcam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.