Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112412 Arac Enerjiye ihtiyac duyduğunda ekstra'yi devre dışı bırakıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112671 böyle birşey nasıl olur anlayamadım .şimdi televizyon seyrederken yokuş aşagıya inişlerde her seferinde televizyon kapanacakmı.garip degilmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112672 böyle birşey nasıl olur anlayamadım .şimdi televizyon seyrederken yokuş aşagıya inişlerde her seferinde televizyon kapanacakmı.garip degilmi? Arabaya tv takmanız garip değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112677 tv takmasam bile laptopumu pilsiz şekilde takdıgımı varsayın.hiçbir arabada böyle birşeye rastlamadım.bu sorunu çözemezmiyim acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112679 nasıl olmaz nokia cep telefonumu şarj ederken bile sıkısık devreden çıkdı.laptopda pil yok iken kapanacak. servisi aradım böyle enerji kapatması falan söz konusu degil diyor ana çözüm getiremiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112683 Hocam normalde öyle birsey yok. Dönüştürücü hakkında bilgim yok. 12 v ve orijinal sunulan 220v den bahsediyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112685 style modelinde orjinal olarak yok sonradan aldıgım ve çakmaga takılan tip den Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112686 style modelinde orjinal olarak yok sonradan aldıgım ve çakmaga takılan tip den Evet bunu anladım zaten bastada söylediniz.. Hala söylüyorum arabanız o cihazları bu sekilde çalıştırmak icin ayarlanmadı haliyle güç gerektiğinde sana vermeyecek.. Bu normal. Neyi nasıl çözecek elektrikciniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201214 yıl comment_112850 sadece focus içinmi geçerli bu söylediginiz.çünkü aynı cihazdan arkadaşımda var insignia aracı ama böyle sorunları yokmuş.verdiginiz bilgiler için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201214 yıl comment_112851 Araçlar arasında fark olabilir. Birde onun converter'ı alın siz kullanın..Belki converter bozuk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_116112 Hayır öyle bir çalışma prensibi yok ben çakmaklıktan güç alarak birçok cihaz calıstırdım binlerce km yaptım ve çok yokuş aşağı indim hiç güç kesmedi hatta araç çalışmazken bile güç vermeye devam ediyor, bence servise tespit ettirin bu sorunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_116114 Hayır öyle bir çalışma prensibi yok ben çakmaklıktan güç alarak birçok cihaz calıstırdım binlerce km yaptım ve çok yokuş aşağı indim hiç güç kesmedi hatta araç çalışmazken bile güç vermeye devam ediyor, bence servise tespit ettirin bu sorunu Converter kullanıyor, problem onda.Belli Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_116118 Bir de aracın kapıları kilitliyken kaputu açınca alarm çalıyordu heralde çok gıcık bi sesi var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125705 Yeni aldıgım focus 3 sytle ecoboost aracımda bugun bişey farkettim.araç belli bi süre kilitli iken kilidi açtıktan sonra sürücü kapısını açar açmaz alt taraftan bi ses geliyo sanki bi yağ veya hava akışı gibi tok bi ses sessiz bi ortamda duyulabilicek bi ses çok fazla degil.bazende aynı sesi kontagı tam açmadan kontak II. konumda iken yapıyo bu normal mi.sesi tam tarfi edemdim ama video almaya çalışıcam. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın