Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Plasti Dip Uygulaması


Murat K.

Önerilen Mesajlar

Dış aksamda hiç bir işe yaramaz..aracın dışında kullanmaya çok istekliyseniz bir koli yedek sprey bulundurun.Sık sık soyulan yere yeniden uygulamak zorunda kalırınız.

İç aksamda kullanılabilir.

Onun dışında da 5 para etmez.

Daha önce SİZ kullandınızmı. ? Ben bu işin toptancısı olan tarkan beyle görüştüm kendisi yanlış yapılan uygulamalar yüzünden kötülendiğini söyledi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yani :) peki bisi sorucam bu urun janttan cikmicak kadar dayanikliysa elimizle nasil soyuyoruz? Mesela ben ps3 kolunu boyadim diyelim surekli elde soyulma olacak o zaman ?

Aynı soruyu sordum toptancısına oda jantları boyarken iç taraflarına kadar yani lastiğin birleşiminin devamına kadar yapmak gerekiyormuş videolara bakarsanız içerden kanırtarak ucu alınıyor sonrası çorap söküğü gibi geliyor :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şu anda 2. katını attım parçaların fotolarıda çektim hatta işin toptancısı tarkan beyle görüşüp bilgi aldım sizinle işim bittikten sonra hem bu bilgileri hemde öğrendiklerimi hemde fotoları paylaşıcam.Ayrı bir konu açarak tabiki yakup ağanın müsadesiyle.(yoksa açar anayasa defterini :) :) )

1.fıkranın c bendinde madde 133/2 de yazan ayrı konu açma durumları anayasaya uygunluk ve yine aynı maddenin d bendindeki offffff yoruldum anladınız işte :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de az önce siyah siparişi verdim. ilk etapta yan aynaları siyaha çevireceğim. belki sonrasında orijinal spoilerı siyaha çeviririm. Aracın orijinalinde Siyah-Beyaz uyumu güzel olmuş zaten belki biraz daha siyah kötü görünmez.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3. kat bitti şimdi son bir kat daha atıcam ama beklediğim kadar fazla giden bir ürün değilmiş toplamda 4 parça yı boyuyorum sanırım 4. kat bitince tüpte çok az bir miktar kalıcak.Şu an çeyreğinden biraz az kaldı gibi

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bizim burda bu ürünün aynısı 75 Lira.Bu kadar işlevsel olduğunu bilmiyordum..Hatta tanıdık olduğu için çok satılıyor falan demişti.

Bende alsamda jantları beyaz yapayım mı ki? füme araçta güzel durur mu beyaz orjinal Ghia jantı ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

malum ankaranın kış şartlarındaki tuzlu yollarına karşı araç altına pütür sprey alıp attırsam mı diye düşünceler içindeyken forumlar arasında kaybolup kendimi bulmamın sonucu olarak modifiye yalıtım ve koruma amaçlı kullanımı olan bir malzeme buldum. özellikle modifiye amaçlı olarak hoş sonuçlar verebilir, acaba kullanıp tecrübe den varmı,ben ilk defa karşılaşıyorum..çok ilginç bi ürün. bikaç video atıcam, yorumlarınızı beklerim..ürünle ilgili ilgi çekici bilgiler ;

 

EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ İSTENİLDİĞİ ZAMAN KOLAYCA SÖKÜLEBİLMESİDİR.

Herhangi bir özel kullanım şekli yoktur ve kullanımı için ekstra malzemelere gerek duyulmaz. Tamamen kullanıcı dostudur. Aklınıza gelen her alanda ve malzemede rahatlıkla kullanabilirsiniz. -34 derece ile +150 derece arasındaki ısılara dayanıklıdır. Sürtünmeye, tuza, asit ve bazik maddelere karşı dayanıklıdır. Otomobilinizin tüm iç ve dış aksamlarında kullanabilirsiniz. Alttaki yüzeye zarar vermez.

 

Motorlu Taşıtlar, Otomobiller, Tekne, Jant Kaplama gibi uygulama alanları için idealdir.Plasti Dip Araç Kaplama, Jant Kaplama, Komple Araç Kaplama, Kaporta aksamları için koruma ve kaplama amaçlı, amblemler, trimler, paspaslar, orta konsollar, direksiyon, çamurluk, paspaslar, manifold, motor koruma kapağı ve aklınıza gelebilecek diğer tüm aksamlarda "koruma, kaplama, onarma, yenileme ve yalıtım amaçlı" olarak kullanılmaktadır.

 
 
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.