Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201214 yıl comment_112854 1. vites tdci'da sadece kalkış görevine sahip boşuna aracı bağırtmayın.2. vites'e geçin hemen. 109luklar içinde böyle mi? Şöyle söyliyim bende öyle biliyorum ama virajlı dağ yollarında çok yavaşlayınca (devir ve hıza bakmadım) 1. vitese almadan yürümüyor CMAX, annem bile arkadan 1e al oğlum dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201214 yıl comment_112855 109luklar içinde böyle mi? Şöyle söyliyim bende öyle biliyorum ama virajlı dağ yollarında çok yavaşlayınca (devir ve hıza bakmadım) 1. vitese almadan yürümüyor CMAX, annem bile arkadan 1e al oğlum dedi Ozan söylediğin ayrı durum bu ayrı. Tabi ki o durumda; her benzer araç 1.vites ister. Sorun yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201214 yıl comment_112898 Yakup yazmış gerçi mk3 ler 6 ileri vites ;vites araları kısa ve turbo çabuk dolduruyor eskiyle farkı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_132064 Arkadaslar tekrardan merhaba Benim cilem bitmedi,gecen hafta izmire giderken yolda kaldim zar zor Allahtan izmire kadar arabayi goturebildim.yine ayni sekilde felaket bir siyah duman ve cekisten dusme yasadim.izmir otokoc servisine goturdum turbo hortumu patlamis tabi bunu agustos da degistirdikleri icin garantiden hallettiler ama bunun sebebinin turbo selenoid valfinden kaynaklandigini soyleyip o parcayi ucretli degistirdiler ve yine 460 tl fatura cikardilar.Benim cilem bitmicek heralde artik arabayi kullanmaya korkuyorum heran birsey patlayabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_132067 Bugun arabamin oldugunu teslim alabilecegimi soylediler fakat 800 gibi bir masraf ciktigini belirtiler.turbonun garantiden degistigini fakat yag,yag filtresi ve birkac hortumun ucretiden benden alacaklarini soylediler ne yapmaliyim . hic para mara verme ne alak 800 tl cok para Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın