Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Kalkis Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Oncelikle selamlar araniza yeni katildim daha dogrusu 2007 modelmodel trend cvt sanzimanli dizel focus aldim.arabam 70000 km de herhangi bir sorunu yok ama kalkista 3 -5 saniye gaza basmama ragmen zor hareket ediyor ve simsiyah duman atiyor.fakat kalktiktan sonra cekisinde hicbir problem yok cekisi cok guzel sizce problemi nedir,simdiden tesekkur ederim.

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 11,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Parça listesini isteyin .Parça garantisi var ama turbo değişiminde ford tsb ye göre aşağıdaki parçalrın da değişmesi gerek; yağ borusu - 1.6L Duratorq-TDCi (DV) diesel (110 PS) 1 479 839

• Yani bildiğimiz gördüğümüz kadarıyla kuruma bağlı turbonun yağ kanallarının tıkanması ve turbonun gümlemesi hikayesi yok.

• Egr iptal + karbon clean yola devam.

Yanıtlama zamanı:

İlker bey hoşgeldniz,daha önce dizel araç kullandınızmı, kullanmadıysanız 1700 devire kadar aracın biraz hantal oluşundan olabilir.Normaldir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hosbulduk, evet 15 senedir dizel araba kullaniyorum fakat bu bana anormal geldi araba nerden baksaniz 3 saniye gazi koklesem bile gitmiyor siyah duman atiyor

Yanıtlama zamanı:

Dizel otomatik focuslarda kavramada (daha genele yayarsak komple şanzımanda) sorun olduğuna dair duyumlarım oldu. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi verebilecek olan arkadaşlar illaki vardır.

Yanıtlama zamanı:

Bizde var suan otomatik tdci c-max evet oda siyah duman atiyor evet oda kalkista gaza basinca 1-2 saniye gec cevap veriyor ama hep boyleydi. Sizin dediginiz gibi gitmeme durumu yok. Ama sanziman sorunlu 3 kere inmisti bizimki. Nasil saticaz bilemiyorum forumdan biri alir artik :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ustayla konustum enjektor sorunu olabilir ama sanzimanla alakali bir durum kesinlikle olmaz dedi cmt gunu gostercez bakalim ne cikicak :)

Yanıtlama zamanı:

Egr iptal + karbon clean yola devam.

Tonay Mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet corbon clean olayini cok duydum ankarada yaptirabilecegimiz bildiginiz bir yer varmi birde 100 tl lik mazot aldim arabam 230km anca gidebildi :(

Yanıtlama zamanı:

Evet corbon clean olayini cok duydum ankarada yaptirabilecegimiz bildiginiz bir yer varmi birde 100 tl lik mazot aldim arabam 230km anca gidebildi :(

70000km bi aracın 100 tl mazotla 230 km gitmesi garip bir durum, aracım 68000 km de fakat çekişinde hiçbir düşme yok, manifolt harici başka sıkıntı var gibi sanki, partikül filitresi varsa tıkalı olabilirmi acaba..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hicbirine gerek kalmadi arabayi biraz once otokoca teslim ettim eve taksiyle donmek zorunda kaldim.arkadan felaket derecede duman ve araba zor hareket ediyor gaz yemiyor otokoca kadar zor geldim vede motordan tik tik tik pervane surtmesi gibi ses geldi arabayi dagittim galiba acayip moralim bozuk

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorun sanziman degil de motorda ne olmus olabilir

Yanıtlama zamanı:

Birinci şüpheli enjektörler, ikinci şüpheli turbo ve ekipmanları, üçüncü şüpheli hava akışmetre.

Şanzımandan dolayı siyah duman atma olmaz.

Bahsettiğim parçalardan ise aracın 70 binde olma ihtimali düşük. Km ile oynanmış olabilir.

Geçmiş olsun.

Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İnsallah buyuk masraf cikarmaz gerci otokoc gozumuzun yasina bakmaz ama neyse,ama km orjinal alirken bilg.bakilmisti orjinal dendi.hayirlisi bakalim yarin gorucez...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Slmlar otokoc dan geliyorum turbo dagilmis sorun ondan kaynaklaniyormus

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.