Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uzun Yola Çıkmadan Önce Yapılması Gerekenler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Onumuzdeki hafta gibi Istanbuldan Fethiyeye gideceğim. Yola cikmadan yapmam gereken şeyler nedir araçla ilgili ? :) Arabam imzamda yaziyor :)

Araçla ilgili değilde yolla ilgili bilgi vereyim..KGS kartın kırık olmasın, izmir aydın otobanında akşam saatlerinde alacak yer yok madur olursun :) sakar geçidinde yol çalışması var, balıkesir akhisar arasında yol çalışması var gece trafiği biraz yoğun oluyor, keyifli yolculuklar abicim....

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bunlara dikkat... Lastik Havası (kontrol et çık) Stepne Kontrol - Trafik ve İlk yardım setleri Yedek Anahtar - Yanındaki kişide kalacak ( çok önemli, özellikle bayan çantasında yer alsın )

• -çilekli al yanına yolda nolur nolmaz torpido gözünde bulunsun.....

• Gerek yok, arabaların dibine girme yeter.. En ucuz film olur başkada yol yok..Yani uzun soluklu olmayacaksa lüzumsuz masraf olacak, uzun soluklu olacaksa da iyi mal alman lazım.. Aman hiç gere

Yanıtlama zamanı:

önemli evrek ve kıymetli eşya (para k.k.)bagajda bir yere koy..üzerinde bir k.k. ve biraz nakit kalsın mola verdiğinde ve yakıt için durduğunda araç soyulmasını etkiler....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sabri biz esimle anahtarın ikisini kullanıyoruz birbirimizden istemeyiz yani ikiside olsa arabada sikinti olmuyor inince birini bırakıp cikincada kitliyor...

3 kisi gidicez buyuk ihtimal 4. cunku benim araba icin fazla onlardan birinde kalicak yedek

izmirde mola verirsin.

Mola verilip gecicegim yerlerde yenebilecek seyleri arastiriyorum mesele çinede kofte yicem :)

-çilekli al yanına yolda nolur nolmaz torpido gözünde bulunsun..... :kıhkıh:

Tamamdir abi haklisin oda bir ihtiyac :D

90la falan gidiyim deme uykun gelir, 120 iyidir :)

Radar musade ettigince hizli gitmeye calisicam :)

Araçla ilgili değilde yolla ilgili bilgi vereyim..KGS kartın kırık olmasın, izmir aydın otobanında akşam saatlerinde alacak yer yok madur olursun :) sakar geçidinde yol çalışması var, balıkesir akhisar arasında yol çalışması var gece trafiği biraz yoğun oluyor, keyifli yolculuklar abicim....

Tesekkurler abicim dedigin yerlere haritada bir bakicam

önemli evrek ve kıymetli eşya (para k.k.)bagajda bir yere koy..üzerinde bir k.k. ve biraz nakit kalsın mola verdiğinde ve yakıt için durduğunda araç soyulmasını etkiler....

Dedigin gibi abi icimizden birini kasa yapicaz ona atiyorum 50ser lira vericez harcamalari ordan yapicaz :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Mehmet zenginin yerinde ye köfteleri...künefeside fena degil...

Yanıtlama zamanı:

Kaporta , kaput koruma konusuna bende karşıyım. Koru koru nereye kadar. Öndeki araçların , özellikle kamyonların dibine girmemek iyi bir tespit. Hayatta arkasından gitmeyeceğim iki araç vardır , biri beton mikseri diğeri çöp kamyonu. Hemen şerit değiştirir , mümkünse araya başkalarını alırım :)

arif tüysüz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mehmet zenginin yerinde ye köfteleri...künefeside fena degil...

Çinede dimi abi ?

Yanıtlama zamanı:

evet canım Çinede ben hep orda yerim güzeldir...kaşarlı pideleri ile...birlikte ooohh götür...sahibine deki bizi Necabettin agbi gönderdi o anlar...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet canım Çinede ben hep orda yerim güzeldir...kaşarlı pideleri ile...birlikte ooohh götür...sahibine deki bizi Necabettin agbi gönderdi o anlar...

Tamam soylerim bakalim ne cevap alicam kim o ya derse senin ismine basvurucam yuksek musaadenle :D

Yanıtlama zamanı:

yok beni tanımazlar ama onu tanırlar sen merak etme....o da senin siklette biri zaten sen söle bişi olmaz Çineden Necabettin agbi gönderdi bizide obilir...okke...o tavsiye etti selam söyledi de...o kadar yada tanımazlarsa beni ara ben konuşurum onlarla olummmm merak etme....

Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok beni tanımazlar ama onu tanırlar sen merak etme....o da senin siklette biri zaten sen söle bişi olmaz Çineden Necabettin agbi gönderdi bizide obilir...okke...o tavsiye etti selam söyledi de...o kadar

Tamamdir abi :) yolculuktan ufak kareleri burdan paylasirim ;)

Yanıtlama zamanı:

nerelerden geçicen de bakem şimdi.....

Yanıtlama zamanı:

Kaputa maske şart ve maske filmden çok daha ucuz !!

Bora A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Valla ben öne maske yaptırttım 130 TL ye..Mis gibide oldu...Ankaradan Bodruma geldim şu an onde takılı maske..Yatağan Milas arası yol çok kötüydü..Acayip işe yaradı...Sen arabaya sokulmasanda seni sollayıp geçen gelip giriyor önüne... Çatır çutur taşları fırlatıyor maske çok işe yarıyor,tavsiye ederim ...Focus 3 ün önünün yapısından sanırım ön kaput çok taş alıyor haberinizde olsun beyler !!!

Yanıtlama zamanı:

Kızılmaskemi....arabada kırmızı desene FANTOM olmuş tam.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Valla ben öne maske yaptırttım 130 TL ye..Mis gibide oldu...Ankaradan Bodruma geldim şu an onde takılı maske..Yatağan Milas arası yol çok kötüydü..Acayip işe yaradı...Sen arabaya sokulmasanda seni sollayıp geçen gelip giriyor önüne... Çatır çutur taşları fırlatıyor maske çok işe yarıyor,tavsiye ederim ...Focus 3 ün önünün yapısından sanırım ön kaput çok taş alıyor haberinizde olsun beyler !!!

şeker kırmızı zoro yollarda :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.