Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uzun Yola Çıkmadan Önce Yapılması Gerekenler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

şeker kırmızı zoro yollarda :D

Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi :)) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla :))

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bunlara dikkat... Lastik Havası (kontrol et çık) Stepne Kontrol - Trafik ve İlk yardım setleri Yedek Anahtar - Yanındaki kişide kalacak ( çok önemli, özellikle bayan çantasında yer alsın )

• -çilekli al yanına yolda nolur nolmaz torpido gözünde bulunsun.....

• Gerek yok, arabaların dibine girme yeter.. En ucuz film olur başkada yol yok..Yani uzun soluklu olmayacaksa lüzumsuz masraf olacak, uzun soluklu olacaksa da iyi mal alman lazım.. Aman hiç gere

Yanıtlama zamanı:

Kızılmaskemi....arabada kırmızı desene FANTOM olmuş tam.... :kıhkıh:

Hee kanka kızılmaske ... Derlerki ormanda kızılmaskenin gücü tam 115 Beygir gücündeymiş :)))

Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi :)) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla :))

ak abicim geceler senin olsun iyi tatiller bayramdan sonra bende ordayım :D
Yanıtlama zamanı:

Dikkat et sana birşeyler akmasın.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

nerelerden geçicen de bakem şimdi.....

Şöyle abi.

Yenikapi-Bandirma-Susurluk-Balikesir-Akhisar-Saruhanli-Manisa-İzmir-Aydin-Çine-Yatağan-Muğla-Köyceğiz-Fethiye

Yanıtlama zamanı:

Şöyle abi.

Yenikapi-Bandirma-Susurluk-Balikesir-Akhisar-Saruhanli-Manisa-İzmir-Aydin-Çine-Yatağan-Muğla-Köyceğiz-Fethiye

Manisada Köfteci alide güzel kokoreçte var...

Akhisarda gerçek köfteci ramiz..

Bandırmada rakı-balık

Yanıtlama zamanı:

ama dizel olanının 115 beygir gücündeymiş.. yazık la :muha:

Alperen senin araba 125 bg olsa ne yazarki ? Torku kac ? 159 ...Pehhhhh....Hemde ona ormanda kızılmaske demiyorlar,deseler deseler beyaz martı falan derler ona da derlerku 1 kuş gücünde !! Ehehehüüü....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.