Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107583 şeker kırmızı zoro yollarda Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi ) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107585 Kızılmaskemi....arabada kırmızı desene FANTOM olmuş tam.... Hee kanka kızılmaske ... Derlerki ormanda kızılmaskenin gücü tam 115 Beygir gücündeymiş )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107586 Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi ) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla ) ak abicim geceler senin olsun iyi tatiller bayramdan sonra bende ordayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107587 Hee kanka kızılmaske ... Derlerki ormanda kızılmaskenin gücü tam 115 Beygir gücündeymiş )) ama dizel olanının 115 beygir gücündeymiş.. yazık la Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107615 Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi ) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla ) Dikkat et sana birşeyler akmasın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl Yazar comment_107616 nerelerden geçicen de bakem şimdi..... Şöyle abi. Yenikapi-Bandirma-Susurluk-Balikesir-Akhisar-Saruhanli-Manisa-İzmir-Aydin-Çine-Yatağan-Muğla-Köyceğiz-Fethiye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107618 Şöyle abi. Yenikapi-Bandirma-Susurluk-Balikesir-Akhisar-Saruhanli-Manisa-İzmir-Aydin-Çine-Yatağan-Muğla-Köyceğiz-Fethiye Manisada Köfteci alide güzel kokoreçte var... Akhisarda gerçek köfteci ramiz.. Bandırmada rakı-balık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108018 ama dizel olanının 115 beygir gücündeymiş.. yazık la Alperen senin araba 125 bg olsa ne yazarki ? Torku kac ? 159 ...Pehhhhh....Hemde ona ormanda kızılmaske demiyorlar,deseler deseler beyaz martı falan derler ona da derlerku 1 kuş gücünde !! Ehehehüüü.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın