Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106474 Kitapçığı 2 kez mı okumuştun? Bir kere daha gerekecek Ozan alınmıyorsun umarım. Aynen 2 kere okudum arabayı bağlamaya gittiğimde dedim sen şimdiden ver kitapçığı bi okuyum, arabadan 3 hafta önce aldım yani sonra kesmedi bi daha okudum Yok alınmıyorum tabiki metal anahtar kapıyı açıyor sadece onunla da kış bağlantısı kuramadım Kontak olarak kullanmak için kapağı çıkartıp metal kısmı değilde BMWdeki gibi anahtarı yerleştirip yine düğmeye basıyoruz. Klavuzda yazan bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106477 Onun degil zaten dediğim şey kumandanın çalışmaması yani yine sinyalizasyon'a giriyorum. Kısın kumandan çalısmayabiliyor ve metali söküp takiyorsun kapına acıyorsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106482 Onun degil zaten dediğim şey kumandanın çalışmaması yani yine sinyalizasyon'a giriyorum. Kısın kumandan çalısmayabiliyor ve metali söküp takiyorsun kapına acıyorsun... Okudum bi daha ilgili kısmı kış geçmiyor hiç arabayı teslim ederken, bi süre kullanmayınca kumandanın pasif hale geldiğini o zaman metal anahtarla açman gerekiyor demişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106484 Okudum bi daha ilgili kısmı kış geçmiyor hiç arabayı teslim ederken, bi süre kullanmayınca kumandanın pasif hale geldiğini o zaman metal anahtarla açman gerekiyor demişti Ozan'cım sende haklısın bir gün dediğim olay basına gelirse anlarsın Keyifli forumlar canım. Tecrübeye güven inat etme Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106487 Ozan'cım sende haklısın bir gün dediğim olay basına gelirse anlarsın Keyifli forumlar canım. Tecrübeye güven inat etme Yanlış anlama yahu ben olmaz demiyorum olabilir ama klavuzda yazmıyo bi daha oku dedin ya hani ondan Temmuz 31, 201214 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın