Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102095 Zevkler tartışılmaz tabi ama bu karbon işi de artık cıvıdı. Her önüne gelen her istediği yere karbon yapıyor. Arabanın farklı yerlerinden tutun da klavyenin kenarlarına kadar, Ha dersen ki karbondan daha hoş bir önerin var mı? Malesef şu an için yok. Ya da mini onarımdan halledebilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102114 benim nacizane fikrim orijinalliğini bozmamak. Kaplama görüntüyü estetiği bozmuş gibi geldi bana. Ama yinede karar senin..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102158 gri renk üzerine gri carbon folyo güzel durur derim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_102161 gri renk üzerine gri carbon folyo güzel durur derim Gri renk carbon varmı benim sorduğum yerde yoktu ? İnternet sayfasında varmış hangi renk en yakın olur? http://www.artaracka....com/page14.php benim nacizane fikrim orijinalliğini bozmamak. Kaplama görüntüyü estetiği bozmuş gibi geldi bana. Ama yinede karar senin..... Bende bozmaktan yana değilim ama çizikler gözüme batıyor Jantla ilgili olmadigini anladim istedigin.yere uygulanabilir diye dusundum Sanmam o ürün sadece jant boyamak için Temmuz 23, 201214 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102165 Sanmam o ürün sadece jant boyamak için plasti diple heryeri boyayabilirsin abi, youtubeda ara neler neler yapıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_102168 plasti diple heryeri boyayabilirsin abi, youtubeda ara neler neler yapıyorlar Öylemi bir araştırayımda riskli gibi o iş yanlış yaptımı geri dönmesi falan zor gibi geliyor bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102169 bence güzel olur. Çizik görünmesinden iyidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102177 Öylemi bir araştırayımda riskli gibi o iş yanlış yaptımı geri dönmesi falan zor gibi geliyor bana benim tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla sökmesi gayet kolay tutup kaldırdınmı geliyormuş komple Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_102178 benim tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla sökmesi gayet kolay tutup kaldırdınmı geliyormuş komple O bölümü sökmede sorun yok kendim söktüm zaten daha önce Ben boyadıktan sonrasını diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102189 O bölümü sökmede sorun yok kendim söktüm zaten daha önce Ben boyadıktan sonrasını diyorum Bende boyayı sökmesini diyorum bu plastidip pek boya gibi bişey değil videoları izle ne demek istediğimi anlarsın abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102249 bence siyah ,piano black yaptır ... Bende taktım bu piano black işine , heryerine kaplatasım var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl Yazar comment_102256 bence siyah ,piano black yaptır ... Bende taktım bu piano black işine , heryerine kaplatasım var Bak bu güzel bir fikre benziyor. :)Fakat pianoblack dayaniklimidir çizilirse çok daha fazla belli eder ve kötü görünür Temmuz 24, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102268 arabaların devamlı dokunulan aksamları genelde yumuşak plastik olmalı , yani çizileceği varsa ; hertürlü çizilir ... Piano black kaplama olduğu için , vede çok pahalıda olmadığı için ... çizildikçe yeniden kaplatabilirsiniz ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın