Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Karbon Kaplama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Zevkler tartışılmaz tabi ama bu karbon işi de artık cıvıdı. Her önüne gelen her istediği yere karbon yapıyor. Arabanın farklı yerlerinden tutun da klavyenin kenarlarına kadar,

Ha dersen ki karbondan daha hoş bir önerin var mı? Malesef şu an için yok. Ya da mini onarımdan halledebilirsin.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 9,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Zevkler tartışılmaz tabi ama bu karbon işi de artık cıvıdı. Her önüne gelen her istediği yere karbon yapıyor. Arabanın farklı yerlerinden tutun da klavyenin kenarlarına kadar, Ha dersen ki karbonda

Yanıtlama zamanı:

benim nacizane fikrim orijinalliğini bozmamak. Kaplama görüntüyü estetiği bozmuş gibi geldi bana. Ama yinede karar senin.....

Yanıtlama zamanı:

gri renk üzerine gri carbon folyo güzel durur derim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

gri renk üzerine gri carbon folyo güzel durur derim

Gri renk carbon varmı benim sorduğum yerde yoktu ?

İnternet sayfasında varmış hangi renk en yakın olur?

http://www.artaracka....com/page14.php

benim nacizane fikrim orijinalliğini bozmamak. Kaplama görüntüyü estetiği bozmuş gibi geldi bana. Ama yinede karar senin.....

Bende bozmaktan yana değilim ama çizikler gözüme batıyor

Jantla ilgili olmadigini anladim istedigin.yere uygulanabilir diye dusundum

Sanmam o ürün sadece jant boyamak için

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

plasti diple heryeri boyayabilirsin abi, youtubeda ara neler neler yapıyorlar :)

Öylemi bir araştırayımda riskli gibi o iş yanlış yaptımı geri dönmesi falan zor gibi geliyor bana
Yanıtlama zamanı:

bence güzel olur. Çizik görünmesinden iyidir

Yanıtlama zamanı:

Öylemi bir araştırayımda riskli gibi o iş yanlış yaptımı geri dönmesi falan zor gibi geliyor bana

benim tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla sökmesi gayet kolay tutup kaldırdınmı geliyormuş komple

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla sökmesi gayet kolay tutup kaldırdınmı geliyormuş komple

O bölümü sökmede sorun yok kendim söktüm zaten daha önce :) Ben boyadıktan sonrasını diyorum
Yanıtlama zamanı:

O bölümü sökmede sorun yok kendim söktüm zaten daha önce :) Ben boyadıktan sonrasını diyorum

Bende boyayı sökmesini diyorum :D bu plastidip pek boya gibi bişey değil videoları izle ne demek istediğimi anlarsın abi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bence siyah ,piano black yaptır ... Bende taktım bu piano black işine , heryerine kaplatasım var :)

Bak bu güzel bir fikre benziyor. :)Fakat pianoblack dayaniklimidir çizilirse çok daha fazla belli eder ve kötü görünür

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

arabaların devamlı dokunulan aksamları genelde yumuşak plastik olmalı , yani çizileceği varsa ; hertürlü çizilir ... Piano black kaplama olduğu için , vede çok pahalıda olmadığı için ... çizildikçe yeniden kaplatabilirsiniz ... ^_^

• 1 yıl sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.