Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Krom Ayna Kapağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Nerde ki o mavi mavi topuz?

F3 aksesuarlarinda var abi işikli vites topuzu diye brosure bak

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 6,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• TAMAM Bİ HATA YAPTIM GELMEYİN ÜSTÜME AMA ARABAYA Bİ AKSESUAR ALMAK İSTEDİM YOK HİÇ BİŞEY BUNLARI BULDUM SONRA PİŞMAN OLDUM

• tamam kapağı satmaktan vazgeçtim arabayı satıyorum

Yanıtlama zamanı:

F3 aksesuarlarinda var abi işikli vites topuzu diye brosure bak

Evet varmış şimdi gördüm ben :D

Elektriği nerden alıyor acaba? şimdi bunu alıp direkt taksak ışıklı mı olacak bizimki de?

Yanıtlama zamanı:

Evet varmış şimdi gördüm ben :D

Elektriği nerden alıyor acaba? şimdi bunu alıp direkt taksak ışıklı mı olacak bizimki de?

Bugun kafamda bu soru vardi heralde vites icinde pasif bir elektrik girisi var direk oturuyordur belki fiyat almak lazim cok pahali degilse alinabilir. Fordist.comda bir kisinin arabasinda gormustum

Yanıtlama zamanı:

Bugun kafamda bu soru vardi heralde vites icinde pasif bir elektrik girisi var direk oturuyordur belki fiyat almak lazim cok pahali degilse alinabilir. Fordist.comda bir kisinin arabasinda gormustum

Sabri neredesin suan?

Yanıtlama zamanı:

Sabri neredesin suan?

Evdeyim :) niyetli oldugum icin erken kactim işten.

Hayirdir?

Yanıtlama zamanı:

010520124438.jpg

Işıklı vites topuzu

Kaynak: www.fordist.com

Edit: yetkili bayiye fiyat sordum 170+KDV dediler hiç takmamışlar nasıl bir işlemi var veya elektrik tesisatımı gerektiriyor veya pillimidir bilemiyorlar :) Fotoğraf sahibinle iletişime geçmeye çalışıcam :)

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

TAMAM Bİ HATA YAPTIM GELMEYİN ÜSTÜME :) AMA ARABAYA Bİ AKSESUAR ALMAK İSTEDİM YOK HİÇ BİŞEY BUNLARI BULDUM SONRA PİŞMAN OLDUM :)

vurun vurun acımayın, vurun, yüklenin... ıyyy o neymiş yaaa, alınır mı abi o yaaa? :muha: :muha:

şaka bir yana, en azından hatanın neresinden dönülse kardır mantığıyla, kullanmamakla iyi yapıyorsun.. hoş durmuyor.. hele hele yarım olmasına açıklama bulamıyorum..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

vurun vurun acımayın, vurun, yüklenin... ıyyy o neymiş yaaa, alınır mı abi o yaaa? :muha: :muha:

şaka bir yana, en azından hatanın neresinden dönülse kardır mantığıyla, kullanmamakla iyi yapıyorsun.. hoş durmuyor.. hele hele yarım olmasına açıklama bulamıyorum..

tamam kapağı satmaktan vazgeçtim arabayı satıyorum :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Adam pişman oldu ya :)

sorma ya zaten pişman olmuştum beter ettiler :) inat için direksyon topuzu takacam bi arkasına yazacam kuzu kurdun yol fordun o zaman tam olacak :)
Yanıtlama zamanı:

sorma ya zaten pişman olmuştum beter ettiler :) inat için direksyon topuzu takacam bi arkasına yazacam kuzu kurdun yol fordun o zaman tam olacak :)

:smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: kuzu kurdun yol fordun siperdi bu :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Onu yazacağına sticker yapıştır :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onu yazacağına sticker yapıştır :)

nerde ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.