Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tavan Kaplama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim.

Aracım beyaz renk ve ben tavanını siyah parlak folyo ile kaplatmak istiyorum.Daha önce hiç bir aracımda böyle bir şey yapmadım çünki ilk defa beyaz renkli bir aracım var ve bu siyah tavan beyaz renklere çok yakışıyor.

Bunu daha önce yaptırıp memnun kalan yada şikayetçi olan varmıdır içinizde?

Tek kötü yanının yazın daha fazla sıcaklık çekicek olması diye biliyorum ben.

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 18,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Beyaz focus için belki fikir verici olabilir.   Yanlız uygulama gerçekten basit değil.Malzeme çok kaliteli değilse kaplamak çok sıkıntılı.Ben biraz ucuza getiriyim dedim pişman oldum. 2 Çeşit ma

• gel burda ziebart'a yaptıralım.. görmüş oluruz.. (Yako style)

• Mert Erçetin
    Mert Erçetin

Yakışır Ferhat abi hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Sadece kaliteli ve güvenilir bir yere yaptır. Bence ruhsata da işlet kafan rahat olsun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Gümüş gride görmüştüm bikerede çok beğenmedim çok sakil duruyo bence çünkü tavanda sağda solda iki tane siyah plastik yol var tavana o ne derler bavul falan koymak için işte onlar yüzünden çko güzel durmuyor bütünlük olmuyor Vw grubuna yakışıyo bence sadece Alman tayfa işte :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaptır işte canım, bizde görelim..Bişey olmaz :D

Yako arabayı altın sarısına kaplatayımmı diye sorsam onada yapta görelim yazarsın senin arabada varmı tavan kaplama :)

Uzun vadede tavanın boyasını bozduğunu falan söylüyorlar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gümüş gride görmüştüm bikerede çok beğenmedim çok sakil duruyo bence çünkü tavanda sağda solda iki tane siyah plastik yol var tavana o ne derler bavul falan koymak için işte onlar yüzünden çko güzel durmuyor bütünlük olmuyor Vw grubuna yakışıyo bence sadece Alman tayfa işte :D

Peki o parçalarıda çıkartıp onlarında üstünden geçirsek kaplamayı :huh:

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ruhsata işletmek gerekiyor diye biliyorum + sıcaklarda tavana yumurta kırıp pişirebiliriz :kıhkıh:

Focus 3 gri araçta gördüm 1 kez carbon çektirmiş yorumumu sorcak olursanız : orjinal halini tercih ederim beyaz hakkında bilgim yok ama ^_^

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ruhsata işletmek gerekiyor diye biliyorum + sıcaklarda tavana yumurta kırıp pişirebiliriz :kıhkıh:

Focus 3 gri araçta gördüm 1 kez carbon çektirmiş yorumumu sorcak olursanız : orjinal halini tercih ederim beyaz hakkında bilgim yok ama ^_^

Birde işin ruhsat kısmı var değilmi polisler tavan için sorun çıkarmıyorlar diye duymuştum ama emin değilim.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Küçük şehirlerde bile sorun yaratırken büyük şehirde binbir türlü polis var kesin sorun yaratır ruhsata işletmek şart gibi bir hal alcaktır.

Yanıtlama zamanı:

İşin kural kısımını, boyaya zarar verme, sıcak çekme vs. bişey diyemem ama iyi yapılan kaplamaların beyaz araçlarda çok güzel durduğu kesin.

Yanıtlama zamanı:

bende burada adam gibi usta olsaydı çokyan yaptırmıştım çok hoşuma gidiyor beyazda özelikle panoramik cam gibi bir goruntu alıyor :D

Yanıtlama zamanı:

bende burada adam gibi usta olsaydı çokyan yaptırmıştım çok hoşuma gidiyor beyazda özelikle panoramik cam gibi bir goruntu alıyor :D

gel burda ziebart'a yaptıralım.. görmüş oluruz.. (Yako style) :muha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende yaptırırsam buradaki ziebart ta yaptırıcam zaten daha önce fiyat falanda konuşmuştum
Yanıtlama zamanı:

Sakın yaptırma beyaz megane olan bir arkadaşım yaptırdı söktürdükten sonra tavanda sarı sarı lekeler olmuş tinerle çıkartabildiler anca

Yanıtlama zamanı:

nasıl gelem oralara gelemiyorum ki belki süpriz yapar iskenderuna gittigimde yaptırabılırım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.