Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2010 Focus 1.6 Tdci Trend X Paket 90 Hp Hakkında Yorumlarınız?? (Özellikle Güç Hakkında)

Featured Replies

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 42,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

1.3 90 hp cdti astra; 1.4 90 hp d4d corolla bu yollarda gidiyorsa ve millet performans konusunda bu araçlara toz kondurmuyorsa, senin hiç korkun olmasın. Piyasadaki F2,5 şirket araçlarının bir

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Ben bunu çok yazdım çok söyledim yine söylüyorum; 1.3 cdti motor hangi araçta olursa olsun ekonomik bir motor değil. Daha önce bu motorlu corsa - astra kullandım; şimdi babamda fiorino var ve gerçek

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Corolla astra gormedin sanirim sen? 90 hp c sinifi araclar.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar sıfırdan vazgeçtim ve 2. ele yöneldim.Temiz bi araba buldum ancak 90 beygir oluşu biraz kafamı kurcaladı.Bana yeteceğini düşünüyorum hız tutkunu değilim ancak yinede sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

alabiliyorsanız 109hp'lere yönlenin, focusa 90hp az ayıp :) B segmenti araçlar 90hp. ayrıca 90lık focusların motorunun çok sarsıntılı çalıştığını söylüyorlar ne kadar doğru bilemem. ancak 109hp DOHC ve 16V kendini kanıtlamış uzun ömürlü sağlam ve performansı süper. Ayrıca uzun yolda güçlü motor daha az yakar yorulmadan rahat rahat gider.

Ünal Ercan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla buyuksunuz cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.Hem otokoc hemde yetkili bayiye sorgulattim km de sorun yok kismetse yarin sabaha gonul rahatligiyla aliyorum:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yine şaşırtmadı bi dizel focus ikinci el...Servise gittik ve hazin son.47 bindeki araç yaklaşık 15 ay önce 60 binde servise giriş..Neyseki kurtardık büyük bi dertten :( Hala arabasızım yaaa.Şeytan diyor ki elindeki parayla git al bi sıfır fiesta 1.4 TDCI ????

Yanıtlama zamanı:

Yine şaşırtmadı bi dizel focus ikinci el...Servise gittik ve hazin son.47 bindeki araç yaklaşık 15 ay önce 60 binde servise giriş..Neyseki kurtardık büyük bi dertten :( Hala arabasızım yaaa.Şeytan diyor ki elindeki parayla git al bi sıfır fiesta 1.4 TDCI ????

Fiesta işini görüyorsa hiç durma; ikinci elle uğraşma.

0 araba her zaman iyidir.

Yanıtlama zamanı:

Zamanın varsa makyaj'ı bekle.. 2013 ocak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aydın abi doğru söylüyosun ikinci el çekilecek dert değil.Kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama dizel ikinci el güzel bi alış bakımı için 600-700 garanti (50 bin üstü için) şu an alım satım işlerinide plazalar yapmakta, sigorta, muayene falan derken 2 bin TL ye yakın bi karda cabası sıfır alırken.Bide hiç zamanım yok çoktan almam lazımdı bugüne kadar dayandım ama biraz daha almazsam araba kiralamaya başlıcam.O yüzden bugün yarın Fiesta 1.4 TDCI Titanium ufukta gibi görünüyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ve focus a ihanet ettim :) 2011 1.4 TDCI Fiesta :)Araç tabiri caizde su yakıyo :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim :)

Yanıtlama zamanı:

google 'a 1.6TDCİ Focus 90Ps vs 109Ps Performans Karşılaştırması yaz ilk çıkana tıkla orda tartışmışlardı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kaçırmışım bunu yahu :)

İlkay hayırlısı olsun.

Sağolasın Aydın abi teşekkür ederim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.