Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98627 iyi ozaman şöyle düşün bu işin sırrı sanayideki ustalarda servistekinler paçalı yapar ve en fazla % 90 başarı oranını yakalarlar oda en mutlu oldukları renk siyah ve beyazdır..ama o boyanın varyantını yakalamak zor..naparlar gölgelemek yada kaydırmak diye tabi edilen yerlerede atarak rengin devamını sağlarlar...ama işin sırrı...orijinalboyanın bile o serisi o kazana baglıdır...yani kazan bitti yeni kazan renk yine farklılaşır..onu da geçtik servisin düzgün olması dışında cok ta mikinde değildir..o yüzden bu arkadaşın rengide özel..elbette tutmasını isteriz..keşke olsa..ama..şimdiden tamam oldu bu iş deyip ümitlendirmemek hazırlamak önemli olan..yoksa bişi olmaz salla bak keyfine dersen yarın gelir olmadı der...konu bu serhatım tercanım zıpkınım... o zaman benim kazan bitmez. Ankara da 2 tane var galiba bu renkten Temmuz 14, 201214 yıl Alper E. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl comment_98634 Çoğu usta'' ben bu rengi tuttururum lokal boyarım'' demek istemez.Parlaklığı,portakallığı,tonu,metalikliği,gölgelenmesi üstüne birde lokal boyama zorluğu olduğu için düzeltme+boyama için 400 TL ye kadar verilir işin ehline. Kimi usta ''tuttururum sıkıntı olmaz,biz neleri boyadık, beni hangi servisler çağırdıda gitmedim'' ayağı yapacak. Ama tutturamayacak Kimiside belli olmaz diyecek.Tutarsa tuttu tutmadıysa belli olmaz demiştim diyecek..Yetkili servisteki ustada iyi değilse isterse Türkiye'nin en başarılı Ford servisi olsun yine boyanamayacak. Lafın kısası çevrenizden,ordan burdan iyi usta sordurun.Referansı iyi olan ustanın işide iyidr bence.Geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201214 yıl comment_98652 Alper geçmiş olsun....Ne denebilirki...Allah daha büyüklerinden korusun..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201214 yıl Yazar comment_98721 Alper geçmiş olsun....Ne denebilirki...Allah daha büyüklerinden korusun..... Sağol Bekir. Allah kimsenin başına vermesin. Acı olan tarafı vuran kişinin kaçıp gitmesi ve elinden bir şey gelmemesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201214 yıl comment_98767 Bu kadarcık hasar için sıkmayın canınızı.Sacı yırtsaydı kaput değişecekti komple boyanacaktı.Kaputun sıfırı boya hariç 750 TL civarlarında.Boyasınada 300-400 verecektiniz.Boya tutmadığı taktirde çamurluklarla olan renk farkı yüzünden çok sırıtacaktı,her baktığınızda lanet olsun diyecektiniz Şimdi tutmasa bile ufak bir noktada tutmayacak Fotoğrafını saklayın.Yarın öbür gün satarken gösterirsiniz ufak şeyden boyandı lokal olarak diye.Bizim millet takıntılı boyaya malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl Yazar comment_109780 Evet arkadaşlar bugun sabah aracımı teslim aldım. 3 işgünü sürdü. Kaput komple değişti. Renk farkı hiç yok gayet güzel iş çıkarmışlar. Yada benim gözler anlamadı. Kaskoyu bozup yaptırdım faturası ne kadar tuttu göremedik. Bilgisayarlarında sıkıntı vardı bakamadılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109787 Evet arkadaşlar bugun sabah aracımı teslim aldım. 3 işgünü sürdü. Kaput komple değişti. Renk farkı hiç yok gayet güzel iş çıkarmışlar. Yada benim gözler anlamadı. Kaskoyu bozup yaptırdım faturası ne kadar tuttu göremedik. Bilgisayarlarında sıkıntı vardı bakamadılar. geçmiş olsun...beterinde korusun....salla şimdi....bak keyfine.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl Yazar comment_109857 Bunlarda resimler. Bide siz bakın bakalım fark var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109860 geçmiş olsun allah daha büyüklerinden korusun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın