Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ben Bodrum'dayim , sen? o ara katta kötüydü emme para bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 benimde inanın saçlarım siyahtı..yakoyla uğraşırken beyazladı...Alperen...metallicacıydı...Ahmet A.bubasına hergün bakkaldan koş olum bana 4 tane aspirin al denmesinden sıkılarak...ogün and içmişti..eczacı olucam... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Alt koruma ve alt takım'i bu konuda dağıttık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 benimde inanın saçlarım siyahtı..yakoyla uğraşırken beyazladı...Alperen...metallicacıydı...Ahmet A.bubasına hergün bakkaldan koş olum bana 4 tane aspirin al denmesinden sıkılarak...ogün and içmişti..eczacı olucam... ben hala Metallica'cıyım abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 (düzenlendi) benimde inanın saçlarım siyahtı..yakoyla uğraşırken beyazladı...Alperen...metallicacıydı...Ahmet A.bubasına hergün bakkaldan koş olum bana 4 tane aspirin al denmesinden sıkılarak...ogün and içmişti..eczacı olucam... Bakkaldan alınan aspirinle evde yapılan bir olur mu içine ne koydukları belli değil, işte bu yüzden eczacı oldum :kıhkıh: Temmuz 11, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Alt koruma ve alt takım'i bu konuda dağıttık. yaw sende alttan alıver kardeşim...biraz bak abin iki haftadır nelerle ugrasıyor...yaptırsın işte nasılsa biz yooooooooo neeeeeee vay desekte onlar gidip yaptırıyor biryerlere..sırf sormak için soruyorlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 ben hala Metallica'cıyım abi evet hala...bögürtülü ses çıkartmaktan...ses tellerinden tedavi görüp uzaklaştığını söylemişlerdi..hatta metallica konserlerini mute şekilnde izle diye Cem Boneval adlı doktorun kesin talimatı varmış sana..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bakkaldan alınan aspirinle evde yapılan bir olur mu içine ne koydukları belli değil, işte bu yüzden eczacı oldum :kıhkıh: Ecza satan kisiye eczacı denir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bakkaldan alınan aspirinle evde yapılan bir olur mu içine ne koydukları belli değil, işte bu yüzden eczacı oldum :kıhkıh: kim bilir içine nasıl asetilsalisilik asit koyuyorlar.. bence de evde yapılmışı en güzeli.. eskiden babannelerimiz yapardı, asetilsalisilik asitin en doğalı, böyle yufkaya sarardık veya bazlamanın içine koyardık, mis gibi olurdu... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ecza satan kisiye eczacı denir Burda bana ECZANECİ diyen daha fazla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 kim bilir içine nasıl asetilsalisilik asit koyuyorlar.. bence de evde yapılmışı en güzeli.. eskiden babannelerimiz yapardı, asetilsalisilik asitin en doğalı, böyle yufkaya sarardık veya bazlamanın içine koyardık, mis gibi olurdu... Zeytinyağında kızartınca da güzel oluyor Alperen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 evet hala...bögürtülü ses çıkartmaktan...ses tellerinden tedavi görüp uzaklaştığını söylemişlerdi..hatta metallica konserlerini mute şekilnde izle diye Cem Boneval adlı doktorun kesin talimatı varmış sana..... Sayın Cem Boneval'in, kendisine gönderdiğim DVD'yi izlerken headbang yaptığını görmüşler, şahitlerim var. Bu arada Metallica ile böğürtü kelimelerini yanyana kullanmayalım.. örtüşmüyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Zeytinyağında kızartınca da güzel oluyor Alperen o biraz daha ege usulü.. hatta zeytinyağında onunla birlikte deniz börülcesi olacak, off off... (çok değil birazdan devreler yanmaya başlar herhalde) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 (düzenlendi) o biraz daha ege usulü.. hatta zeytinyağında onunla birlikte deniz börülcesi olacak, off off... (çok değil birazdan devreler yanmaya başlar herhalde) Abi bide Adana tarafında kabak çiçeğine sarıp dolmasını yapıyorlar o da güzel bak (Konu sahibi birazdan terlikle kovalar bizi) Temmuz 11, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Samet diye bir deli vardı..arabası siyah...adam okadar sinirliydiki...sinekler onun arabayı görünce uçuş rotasını değiştiryordu havasularına girme yasagı vardı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap