Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Alt Koruma Boya Koruma Iç Koruma Motor Koruma Ve Fiyat

Featured Replies

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 13k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kusura bakmayın ama bu korumaların hepsinin asıl amacı yapanın kazancını korumak, yeni araç alanların titizliğinin ve hevesinin suistimal edilmesinden öteye bir şey değildir. Kaç tane kardan tuzdan

• Bora geldiğinda Baro dan kovulmuştu....ne günlerdi....azmı yattı sitede...yako ozaman forumdaki çöplük teki leri satıp para alıyordu...çöp olsundiye ne geyikler yapıyorduk..foruma sponsor buldu bizi d

• hakikaten saglam cıktık ha...deme vala...2010 gelmişim siteye 2012 temmuz vaybe...yako koşamıyordu o zamanlar..cünkü bezi maxiydi cok ses yapıyordu....

Yanıtlama zamanı:

benimde inanın saçlarım siyahtı..yakoyla uğraşırken beyazladı...Alperen...metallicacıydı...Ahmet A.bubasına hergün bakkaldan koş olum bana 4 tane aspirin al denmesinden sıkılarak...ogün and içmişti..eczacı olucam... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

benimde inanın saçlarım siyahtı..yakoyla uğraşırken beyazladı...Alperen...metallicacıydı...Ahmet A.bubasına hergün bakkaldan koş olum bana 4 tane aspirin al denmesinden sıkılarak...ogün and içmişti..eczacı olucam... :kıhkıh:

ben hala Metallica'cıyım abi :guitar:

Yanıtlama zamanı:

Bakkaldan alınan aspirinle evde yapılan bir olur mu içine ne koydukları belli değil, işte bu yüzden eczacı oldum :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Ahmet A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Alt koruma ve alt takım'i bu konuda dağıttık.

yaw sende alttan alıver kardeşim...biraz bak abin iki haftadır nelerle ugrasıyor...yaptırsın işte nasılsa biz yooooooooo neeeeeee vay desekte onlar gidip yaptırıyor biryerlere..sırf sormak için soruyorlar...

Yanıtlama zamanı:

ben hala Metallica'cıyım abi :guitar:

evet hala...bögürtülü ses çıkartmaktan...ses tellerinden tedavi görüp uzaklaştığını söylemişlerdi..hatta metallica konserlerini mute şekilnde izle diye Cem Boneval adlı doktorun kesin talimatı varmış sana..... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bakkaldan alınan aspirinle evde yapılan bir olur mu içine ne koydukları belli değil, işte bu yüzden eczacı oldum :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

kim bilir içine nasıl asetilsalisilik asit koyuyorlar.. bence de evde yapılmışı en güzeli.. eskiden babannelerimiz yapardı, asetilsalisilik asitin en doğalı, böyle yufkaya sarardık veya bazlamanın içine koyardık, mis gibi olurdu... :icon_smile_screwy:

Yanıtlama zamanı:

kim bilir içine nasıl asetilsalisilik asit koyuyorlar.. bence de evde yapılmışı en güzeli.. eskiden babannelerimiz yapardı, asetilsalisilik asitin en doğalı, böyle yufkaya sarardık veya bazlamanın içine koyardık, mis gibi olurdu... :icon_smile_screwy:

Zeytinyağında kızartınca da güzel oluyor Alperen :yemek:

Yanıtlama zamanı:

evet hala...bögürtülü ses çıkartmaktan...ses tellerinden tedavi görüp uzaklaştığını söylemişlerdi..hatta metallica konserlerini mute şekilnde izle diye Cem Boneval adlı doktorun kesin talimatı varmış sana..... :kıhkıh:

Sayın Cem Boneval'in, kendisine gönderdiğim DVD'yi izlerken headbang yaptığını görmüşler, şahitlerim var.

Bu arada Metallica ile böğürtü kelimelerini yanyana kullanmayalım.. örtüşmüyor..

Yanıtlama zamanı:

Zeytinyağında kızartınca da güzel oluyor Alperen :yemek:

o biraz daha ege usulü.. hatta zeytinyağında onunla birlikte deniz börülcesi olacak, off off...

(çok değil birazdan devreler yanmaya başlar herhalde)

Yanıtlama zamanı:

o biraz daha ege usulü.. hatta zeytinyağında onunla birlikte deniz börülcesi olacak, off off...

(çok değil birazdan devreler yanmaya başlar herhalde)

Abi bide Adana tarafında kabak çiçeğine sarıp dolmasını yapıyorlar o da güzel bak :D:dead:

(Konu sahibi birazdan terlikle kovalar bizi)

Ahmet A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Samet diye bir deli vardı..arabası siyah...adam okadar sinirliydiki...sinekler onun arabayı görünce uçuş rotasını değiştiryordu havasularına girme yasagı vardı... :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.