Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96099 ve bu parayıda ödetmedi devletim 5 sene içerisinde herhangi bir suç teşkil eden hareket veya teşebbüste bu paranın olan cezama ekleneceği söylendi yanlış yazmışım ödemedim yani mesele ödeyip ödeme me meselesi değil Emir, her halükarda ceza veriyorlar. ama yularıda ki iletimde de yazdığım gibi, hafifletici sebep göz önüne alınıyor ve daha önce suç işlememiş olduğun için erteleniyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96103 ewet abi öyle yada böyle bir bilet kesiyorlar haklısın herşey yasal olsa dahi ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96108 amma....nefiseyi değil de...adamı vurup öldürseydin..ozaman sana herhaftasonu don atlet sigara taşıyor olurduk birde bu yanı var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96115 ahahahah sorma abi zaten üzüldü evdekiler neden vurmadım diye en azından nerede ne yaptığımı bileceklermiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96119 ya öyle tabi içerisi öyle korkulacak bir yer değil...sadece duşta sabunu yere düşürmeyeceksin..düşürürsen o fena.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96147 harekete geçmemişti henüz 7 sekiz kez yandan ateş ettim amacım ön tekerdi ilerlerken arka tekerede isabet etti bilinçli yapmadım yani senin şahsın üzerinden dönen para yılda 77 trilyon olsun bide bunun neredeyse %60 ı üzerindende vergi öde sana bebek ikende verirler o ruhsatı mali müşavirler bağlı oldukları şirketin yıllık cirosu 7 trilyon civarında (her sene güncelleniyor bu rakam) üzerinde olan şirketler ticari sicil gazetesine genel müdür veya herhangi bir finans departmanıyla doğrudan ilişkili bir departmanda müdür olduğuna dair gerçek kişi olarak ilan edilirse saygıdeğer yengemde taşıma ruhsatlı güzel işlemeli bir silaha sahip olabilir maşallah , yanlız keşke mesaj filan atsaydın şimdi böyle bunları internetten okuyupta peşine düşmesinler ... aman diyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96167 peşime düşen çabuk yorulur genelde ..farketmez kimseye verecek hesabım yok benim varsa da mahşerde vardır ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96214 emanet şart mı ? Eğitim ve Aşayiş şart.. Yakup kendini koruma amaçlı yani her mevzuda al karşındakine kullan demiyoruz,emanet derken hepsi girer sen hemen tabancamı geliyor aklına bunun sopası var vs.tabi ALLAH kullandırmayı nasip etmesin. Görüyoruz sokaklarda ne okumuş eğitimliler var,asayişe gelincede şüpeli . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96220 İnsan oğlu çiğ süt emmiş diye boşuna demiyorlar . Bakıyor arabada teksin tamam biz bunu yeriz diyorlar,sistem yanlış kafalar yanlış . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96226 Geçmiş olsun arkadaşım iyi ki o şeytanlara uyup sanayimidir nedir falan gitmemişsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96232 Ferhat geçmiş olsun....Gün geçmiyorki yeni dolandırıcılık yöntemleri bulup tatbik ediyorlar.....bizlere her zaman dikkatli ve tetikte olmak düşüyor...böylece insanın insana güveni kalmıyor yazık...... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın