Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 2. dünya savaşı uçakları Bi aralar çok araştırma yaptım 2. dünya savaşı hakkında. Kafayı bozmuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 sen mi ben mi...acıba......bütün savaş filmleri..resitali vardır dvd koleksiyonumda.......ki...........hele pearl harbour baskını evdeki sistem ve salonun içinde dolaşan ucak sesleri...bazen kafanı egersin okadar diyom usta... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 bende belgeseller var abi genelde. Adolf Hitlerle ilgili çoğunluğu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Enteresan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Ogün bir ara ben de Hitler i çok okur - izlerdim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 kavgam...mutlaka okunmalı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Aramızdaki SS ruhu canlanıyor HEIL HITLER!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 (düzenlendi) en azından bugünkü teknolojik bir çok buluş ki arabalarda rusyada donan radyatörsüz icadı.magirus markası v.b...birçok yenilik bu savaş sırasında cıkmıştır...güzel bir söz vardı sanırım "birgün gelecek öldürmediğim heryahudi için benden nefret edeceksiniz "gibi dogrusunu bilen varsa düzeltebilir... donan askerler için elektrikli battaniyenin temeli ünformalar...acılınca kendiliginden ısınan konserveler...insansız ucak..v.b.. Ağustos 5, 2011 madmax5 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 O cümle sanırım "bundan 500 sene sonra bile insanlık benden nefret edecek ama.." gibi bir başlangıca sahipti.. Ayrıca saydıklarının dışında zihin okuma teknolojisi ve radara yakalanmayan uçak gibi projelerde de epey yol almıştı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz! buymuş tolgacım...gerçeği... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap