Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opel Astra 1.4T - Test

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ölüm nekadar da uzak geliyor insana değil mi?

Birisinin ölüm haberini aldığımızda hiç kendi ölümümüz gelmiyor aklımıza,fani olduğumuzu unutuyoruz çoğu zaman.

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 21k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Ben test ettim araba çok güzel arkadaşlar Astra yı anlatmam gerekirse; * Tango dan viraj limitleri yüksek ve işin güzel yanı bunu sakin sürüşlerden itibaren hissettiriyor; bu sayede arac

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Rica ederim ne demek. Amin inşallah.

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Allah rahmet eylesin.

Yanıtlama zamanı:

Bana da öyle gelirdi ama önce babam hemen peşine dedem yakın çevreden tanıdıkların arkadaşların peşpeşe vefat etmesi hayata bakışımı gerçekten çok değiştirdi, kaldıki benzeri olaylara haşrolan doktor büyüklerimi bile derinden etkiledi..

Yarın babamın aramızdan yrılışının 5. yılı; o yakışıklı güzel insan tam 5 yıldır başımızdan eksik, yıkılmadık belki ama ayakta sallanıyoruz; etkisi geçmedi hala.

Yanıtlama zamanı:

Mekanları Cennet olsun :)

Bende 2,5 sene önce annemi kaybettim acınızın derinliğini anlayabiliyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Mekanları Cennet olsun :D

Bende 2,5 sene önce annemi kaybettim acınızın derinliğini anlayabiliyorum :)

Allah rahmet eylesin.

Yanıtlama zamanı:

Son günlerde aracı 5 - 6. viteste 1800-2000 devirde kullanıyorum, eskiden dizel bile olsa bu devirlerde sanki motor zorlanır gibi bir hisse kapılırdım. Bu şekilde 100km de 6 - 6.6litre arası tüketimim oluyor tahminim daha da düşecek şu an 3600km de araç.

Ayrıca bugün önüme çıkan bir köpeğe çarpmamak için frenle beraber ani şerit değişimi yaptım, normalde şerit değişiminde Focus tan sonra bir yapaylık hissedilse de işin içine frenle yapılan ani ağırlık transferi girince aksine güven verici bir hal aldı :)

Yalnız anlamadığım Focus ta klimayı açınca hassaslaşan gaz pedalı tepkileri Astra da yokuş çıkarken hassas hale geliyor, dün dik ve uzun bir yokuşu çıkarken 2. viteste gaza yarıdan biraz fazla basmama rağmen araç çok güçlü şekilde 100km sınırına dayandı; güzel bir duygu olsa da yokuştan sonra düzde daha da iyisini arıyorsunuz ama nafile, düzde sanki 20hp kaybediyr gibi oluyor!

Yanıtlama zamanı:

Standart Focus TDCI lar özellikle ilk kalkışta çok geride kalıyor Yakup, hep devir meselesi işte.

Garip olansa üst viteslerde hızlı tırmanışlarda da daha iyi olması ama etken çekiş gücünü de dizel kadar altta vermiyor patlama şeklinde..

Yanıtlama zamanı:

Havalar, yollar, iş güç güzel gitse de bir uzun tecrübe yolu yapsam artık :)

Yanıtlama zamanı:

Opel Astra kullanıcısı hocam hiç bir Golf Tsi 122 likle yürüme şansın oldu mu?Çünkü teknikte Astra 18 bg daha fazla olmasına rağmen yarım saniye daha yavaş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.