Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201115 yıl comment_2184 Ölüm nekadar da uzak geliyor insana değil mi? Birisinin ölüm haberini aldığımızda hiç kendi ölümümüz gelmiyor aklımıza,fani olduğumuzu unutuyoruz çoğu zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201115 yıl comment_2194 Bana da öyle gelirdi ama önce babam hemen peşine dedem yakın çevreden tanıdıkların arkadaşların peşpeşe vefat etmesi hayata bakışımı gerçekten çok değiştirdi, kaldıki benzeri olaylara haşrolan doktor büyüklerimi bile derinden etkiledi.. Yarın babamın aramızdan yrılışının 5. yılı; o yakışıklı güzel insan tam 5 yıldır başımızdan eksik, yıkılmadık belki ama ayakta sallanıyoruz; etkisi geçmedi hala. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201115 yıl comment_2206 Allah günahlarını affetsin hepsinin; Mekanları cennet olsun inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201115 yıl comment_2213 Mekanları Cennet olsun Bende 2,5 sene önce annemi kaybettim acınızın derinliğini anlayabiliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201115 yıl comment_2270 Mekanları Cennet olsun Bende 2,5 sene önce annemi kaybettim acınızın derinliğini anlayabiliyorum Allah rahmet eylesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201115 yıl comment_3237 Son günlerde aracı 5 - 6. viteste 1800-2000 devirde kullanıyorum, eskiden dizel bile olsa bu devirlerde sanki motor zorlanır gibi bir hisse kapılırdım. Bu şekilde 100km de 6 - 6.6litre arası tüketimim oluyor tahminim daha da düşecek şu an 3600km de araç. Ayrıca bugün önüme çıkan bir köpeğe çarpmamak için frenle beraber ani şerit değişimi yaptım, normalde şerit değişiminde Focus tan sonra bir yapaylık hissedilse de işin içine frenle yapılan ani ağırlık transferi girince aksine güven verici bir hal aldı Yalnız anlamadığım Focus ta klimayı açınca hassaslaşan gaz pedalı tepkileri Astra da yokuş çıkarken hassas hale geliyor, dün dik ve uzun bir yokuşu çıkarken 2. viteste gaza yarıdan biraz fazla basmama rağmen araç çok güçlü şekilde 100km sınırına dayandı; güzel bir duygu olsa da yokuştan sonra düzde daha da iyisini arıyorsunuz ama nafile, düzde sanki 20hp kaybediyr gibi oluyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201115 yıl comment_3244 Standart Focus TDCI lar özellikle ilk kalkışta çok geride kalıyor Yakup, hep devir meselesi işte. Garip olansa üst viteslerde hızlı tırmanışlarda da daha iyi olması ama etken çekiş gücünü de dizel kadar altta vermiyor patlama şeklinde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201115 yıl comment_3250 Havalar, yollar, iş güç güzel gitse de bir uzun tecrübe yolu yapsam artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3306 Sen böyle anlattıkça, benimde aklım turbo benzinliye doğru kayıyor. Birde bunlara Lpg gelirse ballı kaymak olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3311 Opel Astra kullanıcısı hocam hiç bir Golf Tsi 122 likle yürüme şansın oldu mu?Çünkü teknikte Astra 18 bg daha fazla olmasına rağmen yarım saniye daha yavaş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın