Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93046 Genel olarak olumlu yorum yapılmış. Yol gürültüsü konusunda ufakta olsa ipucu var. Yol sesi alsada rahatsız edici düzeyde değil demiş. Hemde SW olduğu halde gibi de bir ifadesi var. Test olumlu. Zaten ülkemizde düzgün ve uzun soluklu tek otomotivle alakalı program diyebilirim 8. Etap için. Buyrun keyifli seyirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93048 Ben programı seyretmiştim. Çok klasik laflar ediyor. Etliye sütlüye dokunmadan test değil tanıtım bunun yaptıkları Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93049 Paylaşım için teşekkürler Test'e alındı Start-Stop mu varmış ehehe Maalesef yok canım, o dediğin power button.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93052 Titanyum da start stop var demiş. Test aracı eski mi ? 4:05 sn de büyütüp bakarsanız vitesin önünde start stop tuşu göremedim. 4:48 de de yok. Park sistemi düğmeleride yok Haziran 25, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_93053 Paylaşım için teşekkürler Test'e alındı Start-Stop mu varmış ehehe Maalesef yok canım, o dediğin power button.... Yav konu açmaya korkar oldum yemin ederim. Bu konuyu açıncaya kadar 5-6 dk nereye açsam diye araştırdım. Eksik araştırmayla açılan konunun kurulumuzca Testler&Karşılaştırmalar&İncelemeler bölümüne taşınmasına oybirliğiyle karar verildi. :D Olsun. Sizi uğraştırıyoruz birazcık ama konuların doğru yerde olması lazım tabi. Teste gelecek olursak Bu adam hep klasik cümleler kullanıyor doğru ama en azından o cümleleri kullanıyor, bir şeyler söylüyor. Başka adam akıllı bu işi yapan da yok. Bu arada Arabam.com du galiba ileriki dönemlerde (yakın bir dönem galiba) Focus, Civic ve Jetta karşılaştırması yapacakmış. Bu testi de merakla bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93055 Ümit test işine de adım atmayı planlıyoruz kamera aldık mı tamamdır Engin abi bu test aracı bildiğin üzere tüm dergi ve basın'a veriliyor (geçen ay veya 2 ay önce idi gelişi) yani araba yeni, bilgi eski...Buton ile karıştırmışlar belli. çünkü start-stop tüm tdci'larda vardı 95'lik dahil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93056 Ümit test işine de adım atmayı planlıyoruz kamera aldık mı tamamdır Engin abi bu test aracı bildiğin üzere tüm dergi ve basın'a veriliyor (geçen ay veya 2 ay önce idi gelişi) yani araba yeni, bilgi eski...Buton ile karıştırmışlar belli. çünkü start-stop tüm tdci'larda vardı 95'lik dahil. Ses sitemleri test ini bana bırakın ne kadar parazit yada uyduruk ses varsa bulayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93057 Program olarak rallici kızımızın yaptığı ve driver isimli bir program daha var takip ettiğim. Genelde firmaları üzmeyecek şeyler söyleniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93058 Arkadaşlar gece ışıkların yetersiz olduğunu söylemiş ama ben arabamın gece iç ışıklarına resmen hayran oldum ve yetersiz falan da değil. Haziran 25, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93059 Arkadaşlar gece ışıkların yetersiz olduğunu söylemiş ama ben arabamın gece ışıklarına resmen bayılıyorum ve yetersiz falan da değil. Birde sürdüğü araba tit-x kaç adet renk kombinasyonu var.. Sanırım genel mavi'den hoşlanmıyor eleman Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93060 Vites için otomatik vites konforu demiş ya 6 vites şehiriçinde sürekli değiştirmek istiyor. 6.vites ancak 85km civarı kullanılabiliyor. Yoksa titriyor. Benzinli turboda 60km/h civarı altıya takabilirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93061 Birde sürdüğü araba tit-x kaç adet renk kombinasyonu var.. Sanırım genel mavi'den hoşlanmıyor eleman 2005 model focus 2 yemyeşil renk iç ışıklandırmayı vericen buna.Arabam çok güzeldi ama aldığımdan satana kadar o yeşil göstergelerden nefret ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93062 Vites için otomatik vites konforu demiş ya 6 vites şehiriçinde sürekli değiştirmek istiyor. 6.vites ancak 85km civarı kullanılabiliyor. Yoksa titriyor. Benzinli turboda 60km/h civarı altıya takabilirdim. Uzun yolda demiş Test'de ki 2. hata ise diz mesafesi (Tüm karoserde mesafe aynı) Baş hariç tabi 5K - 4K - SW Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93063 2005 model focus 2 yemyeşil renk iç ışıklandırmayı vericen buna.Arabam çok güzeldi ama aldığımdan satana kadar o yeşil göstergelerden nefret ettim. 2.5 güzel mesela, Mavi renkler; abd ford tadında bende kırmızı beyaz taraftarıyım ama f3 mavisi de güzel, TFT ekranlar ile daha da uyumlular. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93064 Uzun yolda demiş Test'de ki 2. hata ise diz mesafesi (Tüm karoserde mesafe aynı) Baş hariç tabi Uzun yol kısa yol 85km/h sonrası 6ya atmak mümkün altında titriyor, gaz tepkisi zayıf. Haziran 25, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın