Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Benzin Deposu Pompa Kilidi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.focusu yeni aldım bir sorum olacak;benzin pompasının girdiği deliğin üzerinde metal bir kapak var,normalde merkezi kilit devreye girdiğinde bu kapak kilitleniyor fakat benim ki kilitlenmiyor.bunun bir ayarı falan varmıdır yoksa o parçanın değişmesi mi gerek.parçanın fiyatı110 lira.

Ahmet E. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.focusu yeni aldım bir sorum olacak;benzin pompasının girdiği deliğin üzerinde metal bir kapak var,normalde merkezi kilit devreye girdiğinde bu kapak kilitleniyor fakat benim ki kilitlenmiyor.bunun bir ayarı falan varmıdır yoksa o parçanın değişmesi mi gerek.parçanın fiyatı110 lira.

bahsettiğiniz düşündüğüm parça ise kilit sistemi yok ve sadece benzin istasyonlarında kendine özel pompa ucu ile açılabiliyor. otomatik kilitlendiğini ve arızalı olduğunu nasıl anladınız? elinizle çöktüğünüzde içeri giriyor mu?

Yanıtlama zamanı:

ben aracı benzinlikte hep kilitlerim. ama pompacı da rahatlıkla doldurur. eminim plastik bir huniyle de açılıyordur. aslında bir eksiklik bu. deponun güvenliği yok.

benzini gece çekmeleri sorun değil. asıl sorun depoyu hayrına suyla ya da başka bir sıvıyla doldurmasınlar başka bir şey istemem.

Yanıtlama zamanı:

ben aracı benzinlikte hep kilitlerim. ama pompacı da rahatlıkla doldurur. eminim plastik bir huniyle de açılıyordur. aslında bir eksiklik bu. deponun güvenliği yok.

benzini gece çekmeleri sorun değil. asıl sorun depoyu hayrına suyla ya da başka bir sıvıyla doldurmasınlar başka bir şey istemem.

Bukadar kötü niyetli olmamak lazım :D

Daha 4 yıldır boyle sorun yazısı okumadık :)

Ve sistem aynen dediğiniz gibi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben araç kilitliykende açıkkende denedim,elimle bastırdığımda içine giriyor.yedek parçacıya gidip durumu anlattım onlarda da focus vardı parmakla bastırdık onların aracında kapak içeri girmiyor.benim mekanizma bozuk zannedersem.

Yanıtlama zamanı:

Ben araç kilitliykende açıkkende denedim,elimle bastırdığımda içine giriyor.yedek parçacıya gidip durumu anlattım onlarda da focus vardı parmakla bastırdık onların aracında kapak içeri girmiyor.benim mekanizma bozuk zannedersem.

Aynen öyle, zorlayıp kırdı kesin bir tane çok akıllı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kesin öyle olmuştur.depoda kilit olmaması dikkatimi çekti o sırada kontrol ederken farkettim.değiştiricez artık.

Yanıtlama zamanı:

Bende bu depo kapaklarının içeri su alıp almayacağını merak ediyorum.

Arabayı yıkarken depo kapağına da su tutarım genelde, temiz olması, tozlarının akması için falan.

Ama Focus'a tutamıyorum korkudan. Su alır mı içerisine ?

Yanıtlama zamanı:

Bende bu depo kapaklarının içeri su alıp almayacağını merak ediyorum.

Arabayı yıkarken depo kapağına da su tutarım genelde, temiz olması, tozlarının akması için falan.

Ama Focus'a tutamıyorum korkudan. Su alır mı içerisine ?

Almaz koruyucu gider var , pompayı tam sokmazsan bile dışarı akar.. ;) sorun yok. Ford yıllardır aynı sistemde ABD dahil

Yanıtlama zamanı:

belli ki birileri yanlış pompayla ya da bir aletle çökerek mekanizmayı kırmış. ama endişe etmeyin, o kapağın altında ikinci bir kapak daha var. çıkmacılara bir bakın, mutlaka bulursunuz...

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün akşam benzin alırken baktım depo kapağı kendiliğnden düzelmiş :kıhkıh: parmağımla bastırdığımda içeri girmiyor artık.bi anlam veremedim :blink:

Yanıtlama zamanı:

Dün akşam benzin alırken baktım depo kapağı kendiliğnden düzelmiş :kıhkıh: parmağımla bastırdığımda içeri girmiyor artık.bi anlam veremedim :blink:

İzmir buluşmasına gelseydin keşke :(

Yanıtlama zamanı:

aklıma bir şey takıldı mesela aracımın yakıtı bitti yolda kaldım.depoya yakıtı nasıl koyacağım?özel bir aparat mı kullanacağız?

Yanıtlama zamanı:

aklıma bir şey takıldı mesela aracımın yakıtı bitti yolda kaldım.depoya yakıtı nasıl koyacağım?özel bir aparat mı kullanacağız?

Evet, size verilmesi gerekiyor :yeah: Torpido'da veya bagajda olur ilk aldığınızda.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.