Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91482 Herkese merhaba,başlıktanda anlaşılacağı gibi kendi kulanımım için (pasta/cila) bir makine almak istiyorum,bu konuda marka makine tavsiyesi yada en azından alacağım makinenin ne gibi özelliklere sahip olması gerekiyor,devir,güç,tabla çapları vb. bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91517 Bence pahalı ürünlere gerek yok.Ucundaki kartuşu universal olan bir makine bakın.Hafif olanlarını tercih edin derim.Hepsinde devir ayarı oluyor zaten.Fazla devirli olanları almaya gerek yok.Düşük devirlerde kullanılıyor araç üstünde.İş ucundaki o tüylü zımbırtıda bitiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91521 Bence pahalı ürünlere gerek yok.Ucundaki kartuşu universal olan bir makine bakın.Hafif olanlarını tercih edin derim.Hepsinde devir ayarı oluyor zaten.Fazla devirli olanları almaya gerek yok.Düşük devirlerde kullanılıyor araç üstünde.İş ucundaki o tüylü zımbırtıda bitiyor. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl Yazar comment_91570 Bence pahalı ürünlere gerek yok.Ucundaki kartuşu universal olan bir makine bakın.Hafif olanlarını tercih edin derim.Hepsinde devir ayarı oluyor zaten.Fazla devirli olanları almaya gerek yok.Düşük devirlerde kullanılıyor araç üstünde.İş ucundaki o tüylü zımbırtıda bitiyor. hangi devir aralığı ideal ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91587 marka öneremeyeceğim, ama daha önce bu konuda deneyiminiz yoksa mutlaka aracınızdan önce kesinlikle başka metalar üzerinde çalışmanızı ve pratiğinizi arttırmanızı önereceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91625 Meguiars, 3M, Menzerna gibi markalarda ürünün kaç devirde uygulama yapılacağı üstünde yazar. Ama dandik diye tabir edilen cilaları iyice yaydıktan sonra 1000-1500 devirde uygulamanızı tavsiye ederim.Makineyi çok bastırmayacaksınız kesinlike.Uygulamayı yaptığınız yere elleyin sıcaklığı 50 dereceyi geçmemesi lazım.Ona göre bastırırsınız.Yüksek devirde yapılan uygulamalar kaportanıza zarar verebilir. Haziran 21, 201214 yıl Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91627 Başka bir siteden link vermek sorun olmaz umarım : http://www.forumboyakoruma.com/forumdisplay.php?25-Polisaj-Makinas%FD-Kullan%FDm%FD-amp-%C7izik-Giderme Acizane tavsiyem; bu konuda tecrübeli değilseniz, ve sadece cila için kullanacak iseniz, makine yerine elle uygulama yapılabilen cilaları kullanmanız olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91629 Başka bir siteden link vermek sorun olmaz umarım : http://www.forumboya...�m�-amp-�izik-Giderme Acizane tavsiyem; bu konuda tecrübeli değilseniz, ve sadece cila için kullanacak iseniz, makine yerine elle uygulama yapılabilen cilaları kullanmanız olur. Sen birde şu C-Max in fotolarını koysan; böyle değişik değişik yerlerde iç dış falan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl Yazar comment_91633 marka öneremeyeceğim, ama daha önce bu konuda deneyiminiz yoksa mutlaka aracınızdan önce kesinlikle başka metalar üzerinde çalışmanızı ve pratiğinizi arttırmanızı önereceğim. kesinlikle size katılıyorum,zaten arkadaşımın auris'inin cila vakti gelmiş gibi duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl Yazar comment_91640 Başka bir siteden link vermek sorun olmaz umarım : http://www.forumboya...�m�-amp-�izik-Giderme Acizane tavsiyem; bu konuda tecrübeli değilseniz, ve sadece cila için kullanacak iseniz, makine yerine elle uygulama yapılabilen cilaları kullanmanız olur. estağfurullah tavsiyeniz benim için değerli,elle uygulama yaptım fakat cilayı tam yediremediğimden sanırım ertesi sabah cila yer yer akma yapmıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91671 estağfurullah tavsiyeniz benim için değerli,elle uygulama yaptım fakat cilayı tam yediremediğimden sanırım ertesi sabah cila yer yer akma yapmıştı Boyanın yüzeyi tam temizlenmemiş olabilir... Aracınızı güzelce yıkadıktan sonra kil + srp işlemlerini uygulayın, en son wax atın. Biraz yorucu olur, ama bitince seyri doyumsuz olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91724 çok makina denedim , kırdım ama bu taş gibi hemde çok iyi http://www.olguncivata.com/modules.php?name=Kategoriler&opt=urun_goster&u_id=460 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın