Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl comment_237139 Paça ve beyinle araba kutlaması Arabanın içinde ye eğer arabanın kutlamasıysa Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl comment_237174 Arabanın içinde ye eğer arabanın kutlamasıysa Yok artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237282 Dukkana aldigimiz kelleler icinden 10-15 kadar satilamayacak kadar kucuk daha ot yememis oglak baslari cikti. Aradik adami beleş say dedik tamam dedi. Ilk once suya koyduk kani gitsin diye Sonra koyduk tencereye haslanmaya Tam pismeden cikardik simdi firina Ve tamam ekmek tuz pulbiber kekik Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237285 Yemek mi korku filmi sahnesi mi? Hayvanin en lezzetli yeri Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237286 Hayvanin en lezzetli yeri Yemesini bende severim de böyle görünce içim kötü oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237287 Yemesini bende severim de böyle görünce içim kötü oldu Bizde niye kesmisler diye konustuk ama sakat veya hastalardi heralde. Telef olmasinlar diye kesmis olabilirler. Biliyorsunuz hayvan eceliyle ölürse yenmez, gömülür Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237288 Hayvanin en lezzetli yeri Şu önermenin "onun vitamini kabuğunda" önermesinden farkı yok benim için.. Caaanım et dururken sakatata bu kadar meyletmek garip geliyor bana.. Ama seviyorsan efiyet olsun elbette.. sakat veya hastalardi heralde :blink: Fatal Error :blink: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237289 Şu önermenin "onun vitamini kabuğunda" önermesinden farkı yok benim için.. Caaanım et dururken sakatata bu kadar meyletmek garip geliyor bana.. Ama seviyorsan efiyet olsun elbette.. Kelle sakatat degilki Turkiyede oyle katagorize edilmis. Bacagi hareket ettiren bacak kasida et, çeneyi hareket ettiren dili hareket ettiren kasta et Kasapta degil bizim sakatatçi dukkaninda satiliyor ama olsun Mesela bizde hersey var ama kuzu bobregi yok artik kim alistirdiysa kasaplarda satiliyor yagiyla birlikte kuzunun icinde kasaplara gidiyor :blink: Fatal Error :blink: Sakat veya hastalardi lafina niye takildin onu anlamadim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237291 Sakat veya hastalardi lafina niye takildin onu anlamadim ? Hasta hayvanı niye yiyosun tosunum? ona takıldım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237292 Hasta hayvanı niye yiyosun tosunum? ona takıldım.. Hastalik dedigim ne biliyim kalbinde sorun vardir akcigerinde falan masraflidir eti icin kesilmistir. Daha neler varda bu piyasada Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201412 yıl comment_237875 Şuna bak hergün 3 dene poaça götürürkene ne hale düştük. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın