Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2018 2 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Sen öyle san ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2018 17 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Sen öyle san ??? Kolla beni adaş karşıya geçiyorum ?? 1 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 O zaman evde takılmaca. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 15 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: O zaman evde takılmaca. Adaşşşşş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Lanet olasıca federaller yine bir sürü yemek paylaşmış.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 ZALIMsınız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 (düzenlendi) @Serdar yaman ? Nisan 21, 2018 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Orda bir et var uzakta gitmesekte yemesekte o et bizim etimiz ?? 5 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: @Serdar yaman ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Yemedik saldırdık. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Bu konu bu kadar altlarda kalmazdı yahu, forumun kondisyonu düşmüş... O zaman bugünden gelsin... Hem yaptım hem yedim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 11 dakika önce, Ahmet A. yazdı: Bu konu bu kadar altlarda kalmazdı yahu, forumun kondisyonu düşmüş... O zaman bugünden gelsin... Hem yaptım hem yedim Afiyet olsun davet eder insan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 52 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Afiyet olsun davet eder insan ? Telefonu açmadın ki açsan edecektim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Migrostan köfte alınca ben ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Zayıflayınca konunun varlığını unuttuk iyi mi ? --0 dakika sonra eklendi-- 51 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Migrostan köfte alınca ben ? Afiyet olsun akşam menüde pastırma var ama ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Serdar yaman yazdı: Zayıflayınca konunun varlığını unuttuk iyi mi ? --0 dakika sonra eklendi-- Afiyet olsun akşam menüde pastırma var ama ? Yeşil fasülye ?? Bu yüzden aile düzenimiz bozulcak yeminle. Haftada 2 gün yeşil fasülye 1 gün de barbunyayla karışık yeşil fasülye olur mu yahu. Kasım 10, 2018 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap