Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 20169 yıl Yazar comment_380577 39 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sabah sabah..... Bir adam sabah sabah soğan yiyebiliyorsa o adamla ölüme bile gidilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_380999 37 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bilin bakalım ne pişiriyorum? Sucuk içi ise o pişirirken çatal ile ezmek lazım gelir bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_381003 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sucuk içi ise o pişirirken çatal ile ezmek lazım gelir bey Bravo valla Yakup. Sende Kayseri'lilik var galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_381004 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bravo valla Yakup. Sende Kayseri'lilik var galiba. Ben ne dedim? Brokoli mi dedim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_381005 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bravo valla Yakup. Sende Kayseri'lilik var galiba. Baba burada büyüdü akrabalar da var hatta şuan Kayserideyim Akşam dönüyorum. 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Ben ne dedim? Brokoli mi dedim? Sucuk değil içi ama öyle diyeceksin ki doğru olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_381007 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sucuk değil içi ama Heee tamam. Onu duymamıştım işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_381008 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Heee tamam. Onu duymamıştım işte. Kıyma, sarımsak ve baharatı uygun oranda karıştırılır ve buzlukta stoklanır sonra böyle azar azar ezerek pişirilir. Piyasa sucuklarından iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_381009 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kıyma, sarımsak ve baharatı uygun oranda karıştırılır ve buzlukta stoklanır sonra böyle azar azar ezerek pişirilir. Piyasa sucuklarından iyi. Zaten bizim burdaki ev yapımı sucuklara benziyor. Her yerde bulunmuyor, tadı çok güzeldir diğer sucuklardan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl comment_381013 10 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Zaten bizim burdaki ev yapımı sucuklara benziyor. Her yerde bulunmuyor, tadı çok güzeldir diğer sucuklardan. Dün akşam kendim yaptım. Baharat karışımı Kayseri'den bir tanıdık vasıtasıyla hazır geldi. Kıyma kurbanlık etten orta yağlı çektirdim. Kafi oranda dövülmüş sarımsak ekledim. Bir leğende kıvama gelene kadar az az su ekleyerek yoğurdum. Porsiyonlara bölerek buzluğa attım. Sabah için bir porsiyonu bıraktım. Afiyetle yedim. İşin sırrı elbette baharat karışımında. Bir deÇağatay'ın dediği gibi eze eze pişirilmeli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın