Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Sen gel biz Şalgam içmeye gidelim beraber Hah bak bu olur. Dedim ama bir anda düşündüm ha, çarpar mı ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Hah bak bu olur. Dedim ama bir anda düşündüm ha, çarpar mı ki Tansiyonu yükselir... Çarpmış sayılır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 rakı şalgamla iyi gider keşke adanada olsaydım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben şalgamı sek içerim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben şalgamı sek içerim afiyet olsun ahmet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Okudum okudum, gittim sahlep alıp geldim ohh mis bol tarçınlı, [emoji2][emoji2]aslında bozayı da çok severim de onu bulamadım şimdi... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Okudum okudum, gittim sahlep alıp geldim ohh mis bol tarçınlı, [emoji2][emoji2]aslında bozayı da çok severim de onu bulamadım şimdi... İşte kafa dengi bi adam sahlep olaydı da içeydik be abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 İşte kafa dengi bi adam sahlep olaydı da içeydik be abi Sen içme, kafa yapar. Sert kaçar o sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Sen içme, kafa yapar. Sert kaçar o sana Salep de mi içmeyekkkk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Salep de mi içmeyekkkk İçme kardeşim, içince sapıtıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 İçme kardeşim, içince sapıtıyorsun İçen öldü de içmeyen ölmedi mi beaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 İçen öldü de içmeyen ölmedi mi beaa Esas mesele ölmek degil yegeeeen.. Mesele, olmeden once ne biriktirdigin... Obur tarafa odununla mi yoksa gül bahcesiyle mi gidecegin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Esas mesele ölmek degil yegeeeen.. Mesele, olmeden once ne biriktirdigin... Obur tarafa odununla mi yoksa gül bahcesiyle mi gidecegin... Abi odunu vermene gerek yoktu sahlep içiyoruz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Abi odunu vermene gerek yoktu sahlep içiyoruz Yazar burada, kızım sana diyorum[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] ahhaahhhaha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Kız dedi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap