Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95351 Hadi öndeki kaput filmini anladım da arkadaki paslı egzoz ne oluyor onu anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95359 koskaca ford, mondeo yapacağım diye aston martin çıkartacaklar heralde Kia'ya laf sölerken olmadı bu şidmi ... Bu arad b-max satılmaz diyenlere benden selam olsun , fiat doblodan çok satar bu araç .... ilk alacak insan da annem'dir ... köpek , indir bindir , mal indir çıkart , malum dar yerler parket , çık , bence tam gereksinim duyulan bir otomobil olacak ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95382 koskaca ford, mondeo yapacağım diye aston martin çıkartacaklar heralde Kia'ya laf sölerken olmadı bu şidmi ... Bu arad b-max satılmaz diyenlere benden selam olsun , fiat doblodan çok satar bu araç .... ilk alacak insan da annem'dir ... köpek , indir bindir , mal indir çıkart , malum dar yerler parket , çık , bence tam gereksinim duyulan bir otomobil olacak ... Aleyküm selam :D 28bine fiorino dururken 40bine Bmax alacak kişi olacaktır tabii ki, ama fazla olmaz demek istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95397 Burada yaptığını orada da yapar.. Mini MPV Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95403 İnşalla Yeni mondeo olarak ingilterede kamuflajlı yakalanmış. inşallah böyle bir jant kullanmazlar satarken... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95418 Şimdi bu HB mi sedan mI? sedana benziyor ve güzel olmuş gibi . Jantların tipinden ziyade küçük kalmışlar gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95421 İngiltere olduğu için 5K olması %90 diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201214 yıl comment_95422 omuz çizgisi XF veya 5 serisini hatırlattı bana.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın