Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87159 kitapçığında var diyor ama hemde çiftli alarm varmış aktif ve pasif olmak üzere Yok.Onlar global hazırlanır.Bizde yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96606 konu biraz eski ancak, benim araçta iç denetim sensörleri mevcut. tüm araçlarda olmadığına eminmisiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96607 konu biraz eski ancak, benim araçta iç denetim sensörleri mevcut. tüm araçlarda olmadığına eminmisiniz? Hangi aracında mevcut ama 2006'larda var..Yenisinde yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96624 cmaxte zaten var ve çalışıyor yeni focustada aynı sensörler var. ancak henüz deneme fırsatım olmadı aracı teslim almadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96625 cmaxte zaten var ve çalışıyor yeni focustada aynı sensörler var. ancak henüz deneme fırsatım olmadı aracı teslim almadım. Ozan bende bunu aktarıyorum sana, 2006 ghia'larda var..Yenilerde yok..(YENİ C-MAX) Yeni Focus'da da yok.Yerleri var Ozan içi boş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96629 Ozan bende bunu aktarıyorum sana, 2006 ghia'larda var..Yenilerde yok..(YENİ C-MAX) Yeni Focus'da da yok.Yerleri var Ozan içi boş.. Cmax başlığı altında olunca karıştı focusta görüntü olarak eski cmaxle aynı olduğu için var diye düşünmüştüm. fordda fiata benzemiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96631 Cmax başlığı altında olunca karıştı focusta görüntü olarak eski cmaxle aynı olduğu için var diye düşünmüştüm. fordda fiata benzemiş Hepsi aynı, tamponda sis farı yok ama yeri hazır ... böyle düşün Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96633 Doğruları diyorum yeni focus ve c-max'de yok bunlar.. Hangi akla hizmet ya? 2005 model aracımda alarm da var (Kendine has bir yapısı olsa da sonuçta ötüyor ) ; çift kilitte var. ah ford ah hep birşeyleri yaparken birşeyleri bırakıyorsun 2011 model F2,5 collectionda çift kilitleme olmadığını serviste alarmı taktıktan sonra çift kilitlenince devreye girmesini istediğimde, kapı kilidini ve sigorta kutusunu açan servis elemanının söylemesi ile üzülerek öğrenmiştim. ve bunu elektrikçi dahi o ana dek bilmiyormuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96636 Çift kilit, iç sensör (makyajlı focus ile) ve alarm ile geliyor zaten... onlar yoksa o da yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın