Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
öncelikle bugun herzamankı gıbı uzun yol yapdım ve aracım dönus yolunda 140 km yı gecemedı dıpgaz yapıyorum etkı etmıyor 2000devırde sabtlenıyor ustelık rampalarda tırlarla beraber en sagdan 2. ve 3. vıteslerle cıkabıldım herhangı bır arıza ısıgı yanmıyor aracım serılıgını kaybettı bılmıyorum hızlanma cok cok yavas .. lütfen yardım edin tşk..
Soru
Tamer Demirhan
aracım 2007 model 1.6 tdci
öncelikle bugun herzamankı gıbı uzun yol yapdım ve aracım dönus yolunda 140 km yı gecemedı dıpgaz yapıyorum etkı etmıyor 2000devırde sabtlenıyor ustelık rampalarda tırlarla beraber en sagdan 2. ve 3. vıteslerle cıkabıldım herhangı bır arıza ısıgı yanmıyor aracım serılıgını kaybettı bılmıyorum hızlanma cok cok yavas .. lütfen yardım edin tşk..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
5
4
2
Popular Days
Haz 4
22
Haz 5
10
Top Posters For This Question
Tamer Demirhan 13 posts
Tevfik 5 posts
Emre D. 4 posts
Bekir B. 2 posts
Popular Days
Haz 4 2012
22 posts
Haz 5 2012
10 posts
Popular Posts
Tamer Demirhan
tam olarak 500 tl ye tüm sorunla halloldu iyi düşündük iyi oldu teşekkürler arkadaşlar ..yağ değişti tüm filtreler değişti turbo boruları değişti ve kızdırmalar değişti vs vs sorun sıkıntı kalmadı A
Cihan Buğdaycı
Eyvallah dogru tahmin etmisim tanidik veya duzgun bir ustaya goster ariza sikintili yerde yolmaya calisan cok olur
Tamer Demirhan
Cihan teşekkür ederim kardeşim aynen tanıdığım çok sağlam bi ustam var yarın ondayım inşallah .. evet Tevfik bey yarın ilk işim bakıma sokmak olucak zaten , inşallah büyük sorun yoktur tşk ederim.
Posted Images
Bu soruda 31 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap