Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tdci Hızlanmama sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracım 2007 model 1.6 tdci

öncelikle bugun herzamankı gıbı uzun yol yapdım ve aracım dönus yolunda 140 km yı gecemedı dıpgaz yapıyorum etkı etmıyor 2000devırde sabtlenıyor ustelık rampalarda tırlarla beraber en sagdan 2. ve 3. vıteslerle cıkabıldım herhangı bır arıza ısıgı yanmıyor aracım serılıgını kaybettı bılmıyorum hızlanma cok cok yavas .. :( lütfen yardım edin tşk..

post-1926-0-65358500-1338840031_thumb.jp

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 5,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tamer Demirhan
    Tamer Demirhan

tam olarak 500 tl ye tüm sorunla halloldu iyi düşündük iyi oldu teşekkürler arkadaşlar ..yağ değişti tüm filtreler değişti turbo boruları değişti ve kızdırmalar değişti vs vs sorun sıkıntı kalmadı A

• Cihan Buğdaycı
    Cihan Buğdaycı

Eyvallah dogru tahmin etmisim tanidik veya duzgun bir ustaya goster ariza sikintili yerde yolmaya calisan cok olur

• Tamer Demirhan
    Tamer Demirhan

Cihan teşekkür ederim kardeşim aynen tanıdığım çok sağlam bi ustam var yarın ondayım inşallah .. evet Tevfik bey yarın ilk işim bakıma sokmak olucak zaten , inşallah büyük sorun yoktur tşk ederim.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Burdan bunun cevabini soylemek cok guc turboda sikinti olabilir,oksijen sensorun de olabilir, gaz kelebek sensorunde sikinti olabilir kisaca olabilirde olabilir en iyisi bi servise baktirmak :)

Bu arada bu arac okan universitesinde mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok teşekkür ederim Cem bey :( inşallah bitmemişdir ama .. bildiğim güvendiğim ford servisi var bir baktıracağım yarın .. peki size son olarak aracımın duzenlı yagını değiştiriyordum fakat buseferkı yağ zamanı 20.000 km gecdi hava filtreleri yakıt fıltresı mazot fıltresı vs gbı ıslemler yapılmadıgındanda olabılırmı acaba ? dırek turbomudur :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burdan bunun cevabini soylemek cok guc turboda sikinti olabilir,oksijen sensorun de olabilir, gaz kelebek sensorunde sikinti olabilir kisaca olabilirde olabilir en iyisi bi servise baktirmak :)

Bu arada bu arac okan universitesinde mi?

evet kardeşim okan ünide ;) ya bırden bıre bugun eskısehre acil gittim dönüşde oldu işde bende anlayamadım yarın ılk ısım baktırmak olucak.

Yanıtlama zamanı:

Çok teşekkür ederim Cem bey :( inşallah bitmemişdir ama .. bildiğim güvendiğim ford servisi var bir baktıracağım yarın .. peki size son olarak aracımın duzenlı yagını değiştiriyordum fakat buseferkı yağ zamanı 20.000 km gecdi hava filtreleri yakıt fıltresı mazot fıltresı vs gbı ıslemler yapılmadıgındanda olabılırmı acaba ? dırek turbomudur :(

bence sen bu sorun için Houstonu ara...kardeşim..aracının nefesi kalmamışki...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bence sen bu sorun için Houstonu ara...kardeşim..aracının nefesi kalmamışki...

ya ilkkez böyle birşey yapdım ve direk başıma bunlar geldi hayatta geçirmezdim bakımlarını vs fakat oldu işde :(

Yanıtlama zamanı:

evet kardeşim okan ünide ;) ya bırden bıre bugun eskısehre acil gittim dönüşde oldu işde bende anlayamadım yarın ılk ısım baktırmak olucak.

Eyvallah dogru tahmin etmisim :) tanidik veya duzgun bir ustaya goster ariza sikintili yerde yolmaya calisan cok olur :)

Yanıtlama zamanı:

ama hepside etkileyen faktörler...turbo değildir belki ama yağ,hava filtreleri hiçbirşey değişmemiş araç nefes alamıyorki..sen hemen bakıma sok ve daha büyük sorunlar oluşmamıştır inşallah diyelim...

Yanıtlama zamanı:

bence filtre

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ama hepside etkileyen faktörler...turbo değildir belki ama yağ,hava filtreleri hiçbirşey değişmemiş araç nefes alamıyorki..sen hemen bakıma sok ve daha büyük sorunlar oluşmamıştır inşallah diyelim...

Eyvallah dogru tahmin etmisim :) tanidik veya duzgun bir ustaya goster ariza sikintili yerde yolmaya calisan cok olur :)

Cihan teşekkür ederim kardeşim aynen tanıdığım çok sağlam bi ustam var yarın ondayım inşallah ..

evet Tevfik bey yarın ilk işim bakıma sokmak olucak zaten , inşallah büyük sorun yoktur tşk ederim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bence filtre

inşallah odur da turbo değildir.. bencede demek istiyorum..
Yanıtlama zamanı:

öğrenci adam napsın gittiği yere kadar demiş...gittiği yere kadar götürmüş Focus daha ne yapsın...garibim..seninki yedi çıtırlarla paraları nasreddin hocanın eşeği hesabı...hergün otunu azaltıp azaltıp hiç vermemiş 1 hafta sonrada ölmüş..eee demiş tamda otsuz yaşamaya alışmıştı ömrü yetmedi ...onun gibi... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

inşallah odur da turbo değildir.. bencede demek istiyorum..

Tamer yeni %80 diyim çok cuzi bir bütçeyle bunu aşacaksın merak etme :yeah: :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.