Mert Gülkokan Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2012 3 yan yana gelince paylasayim dedim:) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 3ününde beyaz olması çok hoş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Gerçekten ya renklerde tutmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yalniz siralamada tutmus ilk nesil 2 ve 3. nesil yan yana:) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker kadılar Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 (düzenlendi) İlk göz ağrım Mk1 focusum aklımdan çıkmıyor.. Güle güle kullanın hepside güzel görüküyorlar.. Haziran 1, 2012 ilker kadılar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Konu doğru yere taşınmıştır. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 sanki 1. nesil önden bakışta 2. nesilden daha modern duruyor yanlışmıyım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Arkadan bence tartışmasız en güzel Mk3, önden ise Mk1 ve Mk3 arasında kaldım. Sonuçta en az ilgi çekici olanı ortadaki (sahibi olanlar kusura bakmasın, bu salt benim gözümden...) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 MKII tam onda beş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Uzun yillardir forumlarda uyeliklerim var. İlk kez konuyu yanlis yere actim. Utaniyorum desem yalan soylememis olurum:) Focusclubtr benim icin ilklerin yeri olacak gibi:)) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 çok güzelmiş araya bide 2.5 sıkıştırsak birnevi focus tarihi seramonisi gibi olucakmış..teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Arkadan bence tartışmasız en güzel Mk3, önden ise Mk1 ve Mk3 arasında kaldım. Sonuçta en az ilgi çekici olanı ortadaki (sahibi olanlar kusura bakmasın, bu salt benim gözümden...) Cem abi resim için teşekkür ederim. Şunu belirteyim genelde hatcback tasarımı her zaman sedan karoserden başarılı olmuştur. İlk kez mk3 için diyorum bir sedanın tasarımı hatcback kadar başarılı hatta daha iyi diyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Bir kere Mert senin aracın plaka yamuk duruyor ve sticker yok...Onlardan kaybediyor yoksa 1. Compackt araç Hatchback olur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Bir kere Mert senin aracın plaka yamuk duruyor ve sticker yok...Onlardan kaybediyor yoksa 1. Compackt araç Hatchback olur.. Adminimiz gerekli uyarıda bulunmuş. Gerekli işlemleri hemen başlatıyorum. Araç plakasını kendim düzeltip yapıştıracaktım. oldukça fazla delik ve yıpranma vardı. Ancak sprey ile boyama yaparken acemeliğin verdiği sebebden dolayı plaka daha kötü oldu. Babamın Eskişehire gelmesini bekliyorum.Araç onun üzerine olduğu için işlem yapamıyorum. Gelince yeniden plaka çıkartacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Adminimiz gerekli uyarıda bulunmuş. Gerekli işlemleri hemen başlatıyorum. Araç plakasını kendim düzeltip yapıştıracaktım. oldukça fazla delik ve yıpranma vardı. Ancak sprey ile boyama yaparken acemeliğin verdiği sebebden dolayı plaka daha kötü oldu. Babamın Eskişehire gelmesini bekliyorum.Araç onun üzerine olduğu için işlem yapamıyorum. Gelince yeniden plaka çıkartacağım. Estağflh... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap