Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83885 3 yan yana gelince paylasayim dedim:) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83889 Yalniz siralamada tutmus ilk nesil 2 ve 3. nesil yan yana:) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83891 İlk göz ağrım Mk1 focusum aklımdan çıkmıyor.. Güle güle kullanın hepside güzel görüküyorlar.. Haziran 1, 201214 yıl ilker kadılar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83897 Konu doğru yere taşınmıştır. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83948 sanki 1. nesil önden bakışta 2. nesilden daha modern duruyor yanlışmıyım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83972 Arkadan bence tartışmasız en güzel Mk3, önden ise Mk1 ve Mk3 arasında kaldım. Sonuçta en az ilgi çekici olanı ortadaki (sahibi olanlar kusura bakmasın, bu salt benim gözümden...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84019 Uzun yillardir forumlarda uyeliklerim var. İlk kez konuyu yanlis yere actim. Utaniyorum desem yalan soylememis olurum:) Focusclubtr benim icin ilklerin yeri olacak gibi:)) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84060 çok güzelmiş araya bide 2.5 sıkıştırsak birnevi focus tarihi seramonisi gibi olucakmış..teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84070 Arkadan bence tartışmasız en güzel Mk3, önden ise Mk1 ve Mk3 arasında kaldım. Sonuçta en az ilgi çekici olanı ortadaki (sahibi olanlar kusura bakmasın, bu salt benim gözümden...) Cem abi resim için teşekkür ederim. Şunu belirteyim genelde hatcback tasarımı her zaman sedan karoserden başarılı olmuştur. İlk kez mk3 için diyorum bir sedanın tasarımı hatcback kadar başarılı hatta daha iyi diyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84075 Bir kere Mert senin aracın plaka yamuk duruyor ve sticker yok...Onlardan kaybediyor yoksa 1. Compackt araç Hatchback olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84081 Bir kere Mert senin aracın plaka yamuk duruyor ve sticker yok...Onlardan kaybediyor yoksa 1. Compackt araç Hatchback olur.. Adminimiz gerekli uyarıda bulunmuş. Gerekli işlemleri hemen başlatıyorum. Araç plakasını kendim düzeltip yapıştıracaktım. oldukça fazla delik ve yıpranma vardı. Ancak sprey ile boyama yaparken acemeliğin verdiği sebebden dolayı plaka daha kötü oldu. Babamın Eskişehire gelmesini bekliyorum.Araç onun üzerine olduğu için işlem yapamıyorum. Gelince yeniden plaka çıkartacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84083 Adminimiz gerekli uyarıda bulunmuş. Gerekli işlemleri hemen başlatıyorum. Araç plakasını kendim düzeltip yapıştıracaktım. oldukça fazla delik ve yıpranma vardı. Ancak sprey ile boyama yaparken acemeliğin verdiği sebebden dolayı plaka daha kötü oldu. Babamın Eskişehire gelmesini bekliyorum.Araç onun üzerine olduğu için işlem yapamıyorum. Gelince yeniden plaka çıkartacağım. Estağflh... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın