Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83267 Diğer forumalrdan edindiğim bilgiye göre, Konya yolu üzerinde bulunan şu önüne gelince hızımızı 70'e düşürüp sonra gazı köklediğimiz radarlarda artık ortalama hız kontrolü yapılıyormuş arkadaşlar. artık sabit hızda gitmek zorundayız yani, 4-5 şerit yolda 70 le nasıl gideriz bilmiyorum ama cezalar artık gelecek gibi gözüküyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83271 Ortalama hız derken? kaç km. geriden ölçmeye başlayabilir ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83272 İki radar arasındaki geçiş zamanına bakıp ortalama süratinizi ölçüyorlardır. Sistem plaka tanıma ile çalışıyor. Sistem İstanbul'da çeşitli noktalarda uzun zamandır zaten var. Fakat bu iki nokta arası 1-2km civarında olduğundan çok rahatsızlık vermiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83273 Şöyle işliyor; araç plakanı ve saati okuyor; 2 numaralı noktada tekrar plaka ve saati okuyor. Ortalama x hızı ile alacağın km bellidir yol=zaman x hız Budakikadan önce yol aldıysan plakacığına ceza geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83274 heee 2 nokta var yani, bende klasik tek araç var nasıl ölçecek ort. dedim kendi kendime Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl Yazar comment_83275 iki radar arasını zaman olarak hesaplıyorlar, bu hesaplanan değerden kısa sürede gittiysen senin gittiğin zamanı hıza çevirip cezayı postalıyorlar, fotoğraflarıyla birlikte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl Yazar comment_83276 Biz Ankara'da yeni gördük umarım alışırız fazla zarar görmeden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83277 1 aydır böyleymiş bana gelen duyuma göre,kimse takmaz diyorum Akşam toplanmışız yapıştırmışız nasıl tin tin gidelim demi İki kamera arasında ki dk. hesaplanıyor . Mayıs 31, 201214 yıl İbrahim Maden tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl Yazar comment_83278 1 aydır böyleymiş bana gelen duyuma göre,kimse takmaz diyorum Akşam toplanmışız yapıştırmışız nasıl tin tin gidelim demi İki kamera arasında ki dk. hesaplanıyor . Bu işin şakası yok abi mecbur takcazzz sen toplanmadan bi kaç saat önce söyle biz yavaştan gelelim yanına yoksa arabayı satar ceza öderiz bu sistemde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83279 Bu işin şakası yok abi mecbur takcazzz sen toplanmadan bi kaç saat önce söyle biz yavaştan gelelim yanına yoksa arabayı satar ceza öderiz bu sistemde Tek cezam radar zaten ben genelde tin tin takılıyorum ama toplanınca arabaya şeytan giriyor san ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl Yazar comment_83283 Tek cezam radar zaten ben genelde tin tin takılıyorum ama toplanınca arabaya şeytan giriyor san ki ben diyorum hep yavaştan gidelim diye ama dinleyen kim işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83299 ben diyorum hep yavaştan gidelim diye ama dinleyen kim işte Doğru hep diyorsun gazlayıp gidiyorsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın