Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81454 Farlar sonar marka Fiesta için olan ve ikinci el.Camlar oldukca soluktu ve ciddi çatlaklar var.Angel halkası ışık yoksunu.Adnan Gökdemir arkadaşımızın iş yerinden çalışma arkadaşının hevesle aldıgı bu farları sanırım komple yenilemiş oldum. Angel halkanın yanan hali. İçten görünüşü. Camdaki çatlaklar. Açık haldeki orjinal görünüş. Mercekli haldeki görünüş.Yükseklik ayarı tırnagı çıkmış yerine oturtmak beni oldukca zorladı.yükseklişk Motoru var sanmıştım ama yanılmışım kablolar boşta duruyordu yokmuş. Angle halkalar bunlar. Kullanılan orjinal minik ledle Angel halka için ledlerin ve halkanın hazırlanışından bir detay. Halkanın tırtıklanmış hali net degil ama idare edin işte. Son hali. Aliminyum folyo kaplanmış hali. Power led sinyal ve park için kullandıgım ledli el feneri parçaları. Kenarlarını boyamak için hazırlanmış hali. İlk önce angel halka ledlerini bu delikler takacaktım ama orjinal halka öyle bişi ki ledleri tane tane gösterdi ne yaptıysam homojen olmadı ve bende kendi halkamı yaptım.Komple parlak siyaha boyamaya hazırlanmış halide bu şekilde. Power led sinyal için 3 adet 3 watt amber led kullandım.3x750ma.toplamda 2 amper akım çekiliyor diger ledleride normal amber led kullandım. Halkanın yanık haldeki hali. Park ledleri ile görünen hali. Gündüz görünen hali. Toplamadan önceki görünüşü. Far içine takılınca görünen hali. Mercek içi böyle.Camını ve içini temizledim bez fena halde kirlendi. Farların son toplanmış hali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl Yazar comment_81457 Araca monte ettik.Sinyal aralıgı ışık şiddeti gerçekten çok iyi oldu.Sizce? Videolar bunlar. http://s1135.photobucket.com/albums/m638/tamircioktayy/Fiestasonarfar/?action=view¤t=MOV1.mp4 http://s1135.photobucket.com/albums/m638/tamircioktayy/Fiestasonarfar/?action=view¤t=MOV0.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81466 Bir Oktay Abi klasiği... :nazar: Abi yazacak bir şey bulamıyorum... Ellerine sağlık... :claps: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90259 Eline sağlık Oktay ustam,döktürmüşsün yine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147397 Hayranlık ile baktım tüm aşamalarına. Gerçekden ellerine sağlık oktay abi... Benim Orjinal Farlara Olurmu Böle angel eyes ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl Yazar comment_147475 Teşekkür ediyorum.Artık tamamen bu işler ile uğraşıyorum. Focus 2 ler için angel çalışması yapılabilir.Erkan Uludağ arkadaşımızın yeşil Focusuna yaptıgım çalışma var.Mercekli çalışmada yapılabilir.Resimlerdeki çalışma tamamen bana aittir. Mercekli şekildeki angel halkalar ile. Merceksiz halde iken angel halkalar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147545 Oktay Abi benim Araç Tekno paketli Orjinal mercekli far var ben sadece böle angel halka istiyorum birde far tabanını karartmak. Ama bunlar Orjinal farda uygulanıyor mu yada bi sıkıntı çıkartırmı bilemiyorum. Birde Bu Afs li Farlardan bulma şansımız nedir hani allah korusun kaza vs durumunda Kasko var ama Pek görmedim bu farlardan. Genelde Düz ghia farı oluyor int falan. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın