Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kayseride Patlama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun hepimize..

Yanıtlama zamanı:

Şehitlerimize allah tan rahmet hepimize başsağlı yaralı vatandaşlara acil şifalar dilerim.Allah bu tür hain saldırı planları yapan adi insanlara bir daha aman vermesin.

Yanıtlama zamanı:

Bu Mübarek Cuma Gününde Gerçekten Acı Olay,Her Sabah Farklı Bİ Olayla Uyanıyoruz,Allah Sonumuzu Hayır Etsin...

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yaralılara Acil Şifalar...

Yanıtlama zamanı:

Şehitlerimize ve varsa ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum..

Şu mübarek Cuma gününde, Üç Aylar hürmetine, eli kanlı adiler için edilen bedduaların kabul edilmesini, Allah'ın lanetinin onların üzerine olmasını can-ı gönülden diliyorum..

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şehitlerimize ve varsa ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum..

Şu mübarek Cuma gününde, Üç Aylar hürmetine, eli kanlı adiler için edilen bedduaların kabul edilmesini, Allah'ın lanetinin onların üzerine olmasını can-ı gönülden diliyorum..

Amin... Kandil sonrasında bunu yapanlar insan olamaz, vicdanı geçtim bunlarda ALLAH korkusu da yok...

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlarına sabır versin :(

Yanıtlama zamanı:

Allah rahmet etsin.

Çok üzücü bir durum .

Yanıtlama zamanı:

Şehitlerimize Allah'tan rahmet ,yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Yanıtlama zamanı:

işte arkadaşlar kimileri 'polisler yaygara yapmasın' gibi bir cümle kurup şerefsizce ' ben bakan olmak için 770 dolar maaşı bıraktım ' nutuk atıp, birileri memurlara 'sanki 0 zam mı verdik' gibi pişkinliğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne sererken ve birileri verdikleri talimatlarla bu devlete vefayla hizmet eden memurlarla canını dişine takıp görevini layıkıyla yapmaya çalışan polisleri birbirine düşürüp kendilerini aklama planları kurarken, birileri de bu vatan için, bu devlete, bu millete hak ettiği hizmeti sunabilmek için canını verip ŞEHADETE eriyor. Ruhun Şad olsun şehidim, teşkilatım ve aziz milletim adına sana minnettarım...

Şimdi soruyorum: Hangi yaygara hangi feryat Şehit Ahmet Geben'i geri getirir? İki üyesini bu vatan uğruna şehit vermiş olan Geben ailesinin acısını ne dindirebilir?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.