Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uygulamalarımızı bu başlıkta toplayalım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yaptığınız uygulama işlemlerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz

• Yanıt 169
  • Görüntüleme 59,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Geçen hafta sonu arabayla biraz uğraştım ,dış temizlikten sonra ,clay bar(kill hamuru) uygulaması ,çizik olan yerlere bölgesel pasta ve son olarak cila yaptım.Sırasıyla kullandığım malzemeler(jelatinl

• allahım sana geliyorum Hemen bir iki ufak detay fotoğrafları ekleyip artık finish e geçiyoruz Maltepe Sahile fotoğraf çekmeye gittik , maltepe sahilde otopark k

• Bakırtaş Sonax Boya Koruma Yüzeyde gram çizik kalmadı ve yumuşacık yani pürüzsüz oldu. Bir iki gün sonra yağmur varmış bakalım performans

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sadece yıkama

10082010101.jpg

Polisaj 85 , 21

29072010069.jpg

Geçmişten bugüne yavaş yavaş eklicem kendi uygulamalarımı sizinkileride bekliyorum

Resimler telefon ile çekildi kusura bakmayın

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elle uygulama

85,NXT,66,21 ve 34

Açıklamak gerekirse sırasıyla

İnce pasta,likid cila ,2. kalite boya koruma, 1. kalite boya koruma,final boya temizliği ve fuar parlaklığı sağlamak için sprey

Ünlü resimler :)

dsc07380t.jpg

dsc07381qf.jpg

Yanıtlama zamanı:

fuar parlaklığı sağlamak için sprey ? bu ürünün maliyeti nedir birde açıklarmısınız etkisi ne kadar sürüyor ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

fuar parlaklığı sağlamak için sprey ? bu ürünün maliyeti nedir birde açıklarmısınız etkisi ne kadar sürüyor ?

ömrü yıkamadan yıkamaya uzun ömürlü değil zaten asıl amacı cila sonrası kalıntıları temizlemek

34 Profesyonel üründür sadece meguiars ürünlerini açık satan yerlerde bulabilirsiniz

Uygulaması ;

Sprey olduğu için araca abartmadan bütün kaportaya sıkıyoruz ondan sonra güzelce mikro fiber bez ile siliyoruz boyadaki pislikleri ve parlaklığı kazandırmış oluyor ancak boyası kötü durumda bi arabadan parlaklık beklenemez alt yapıda muhakkak cila olmalı.

Yanıtlama zamanı:

34 ü bulmak ve almak sıkıntı :) eğer Samet gibi arkadasın yoksa :D

:)

Yanıtlama zamanı:

bu bahsettiğiniz ürün açıklamanıza göre benim ilimde yoktur , ki olsa bile %100 kâr amaçlı satan vardır.Herhangi bir internet sitesi vs varmı alabileceğimiz ? 2007 model aracımızın boyası henüz kötü değil çok şükür , cilayı 2-3 yıkamada bir uyguluyorum fakat fazla kalıcı olmuyor :)

ekleme :

http://www.hepsibura...ategoryId=26001

bu ürün olabilirmi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

34 ü bulmak ve almak sıkıntı :) eğer Samet gibi arkadasın yoksa :D

mersi canım :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu bahsettiğiniz ürün açıklamanıza göre benim ilimde yoktur , ki olsa bile %100 kâr amaçlı satan vardır.Herhangi bir internet sitesi vs varmı alabileceğimiz ? 2007 model aracımızın boyası henüz kötü değil çok şükür , cilayı 2-3 yıkamada bir uyguluyorum fakat fazla kalıcı olmuyor :(

ekleme :

http://www.hepsibura...ategoryId=26001

bu ürün olabilirmi?

Katı vax atın kalıcılığı aylarca sürer arada bi desteklersiniz o kadar.. benim aracım 2009 model ilk aldığımda mattı :D bu tamamen bakmakla ilgili

Bolu'da şubesi gözükmüyor meguiars'ın ama mutlaka vardır meguiars ürünleri kullanan yerler ..Prof ürün olduğu için GALON ile satılıyor yani 120 lira falan sanırım bazı yerle bunları alıp sprey şişeye doldurup satıyolar / sprey şişeside özeldir :)

Bulursanız 500ml şişe örnek vererek 20-25 liradan fazla vermeyin (ben sizin gönderdiğiniz quik i kullandım bitince o şişeye 34 doldurdum :) )

Linkteki quick boya temizliği için amatör üründür 34 bu ürünün profesyonelidir

dip not düşüyim

Linkteki spreyde işinizi görür tabi ama tercih yapmak gerekirse 34 kesinlikle

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.