Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl comment_314654 TELEFONUM BAĞLI İKEN SMS UYARI TONUSESİ ALAMIYORUM, BİLGİSİ OLAN VAR MI Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201510 yıl comment_319301 Merhaba arkadaşlar bluetooth ile araçtan görüşme yaparken karşı tarafa ses çok az gidiyor. Bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Sizce sorun ne olabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201510 yıl comment_319306 Merhaba arkadaşlar bluetooth ile araçtan görüşme yaparken karşı tarafa ses çok az gidiyor. Bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Sizce sorun ne olabilir ? Karşınızdakinin kulaklarında sorun olabilir. Herkeste aynı şey oluyorsa Konuşurken mikrofona doğru konuşun bari. Çalışıyor sonuçta değil mi, yetkili servise görünün bari sizin veya bizim yapacağımız bir şey değil. Mikrofon alıcısı belki içerden yeri oynamıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20188 yıl comment_465867 12.09.2015 - 15:28 tarihinde, Ersin Kocaman yazdı: Merhaba arkadaşlar bluetooth ile araçtan görüşme yaparken karşı tarafa ses çok az gidiyor. Bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Sizce sorun ne olabilir ? Arkadaşlar konuyu hortlattım ama belki benzer problemi yaşayanlar vardır.Bluetooth bağlantısıyla telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesin az gitmesi problemi bendede vardı.Araç iki senedir bende.Bu şekilde kullanıyordum.Ama dün canıma taketti ve tavanda mikrofonun olduğu yeri söktüm.Tavandaki kapağı söktüğünüzde mikrofonun takıldığı yerde siyah bir naylon filtre var.Onu söktüm attım.Ayrıca mikrofonunda dış kabını söktüğünüzde içinde bir tane daha yuvarlak siyah naylon filtre var.Onuda söktüm attım.Yani mikrofonun önünde iki adet filtre var.Ve bunlar mikrofona giden sesi bayağı engelliyormuş.Daha önce konuşurken bağırarak konuşmam gerekiyordu.Ama şimdi normal ses tonuyla geyet güzel konuşma yapabiliyorum.Benim gibi bu durumdan rahatsız olan varsa o filtrelerden kurtulsun.Ama dikkat edin tavandaki kapağın tırnakları hassas biraz.Kırmamaya özen gösterin.Neyse amma uzun yazdım Sağlıcakla kalın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20188 yıl comment_465979 8 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Yani mikrofonun önünde iki adet filtre var genelde bu filtreler çevre sesi ile insan sesini ayırmak için kullanılırlar. sesde düşüklük yapacak kadar kalitesiz neden kullanmışlar anlamak zor :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 20188 yıl comment_466042 13 saat önce, Olcay Sert yazdı: genelde bu filtreler çevre sesi ile insan sesini ayırmak için kullanılırlar. sesde düşüklük yapacak kadar kalitesiz neden kullanmışlar anlamak zor :/ Üzerindeki filtreler malesef anca mikrofonu tozdan kirden korumaya yarar.İki gündür araç kullanırken rahatça telefonla konuşmanın keyfine vardım doğrusu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın