Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81313 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81318 Fotoğraflarını bekliyoruz valla bu siteye bir türlü foto yüklenmio Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81319 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. Hocam 120 de Çok 70 TL Takması da Kolay Kendiniz Yapabilirsiniz Gerek Yok Fazladan Para Vermeye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81321 arkadaş himpekste 40-50 tl sis farı krom çerceve... linkini atarmısınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81322 valla bu siteye bir türlü foto yüklenmio foto boyutu büyüktür.. en basiti paint programında "yeniden boyutlandır" sekmesi ile küçültebilirsiniz.. Mayıs 25, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81323 valla bu siteye bir türlü foto yüklenmio İmzam'a bakınız lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81324 Hocam 120 de Çok 70 TL Takması da Kolay Kendiniz Yapabilirsiniz Gerek Yok Fazladan Para Vermeye... yok oradan almak gibi bir düşünce doğmadı henüz kafamda... araştırayım.. hiç olmadı omsa'dan alıp kendim yaparım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81326 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. ne yapıcaz peki???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81327 ne yapıcaz peki???? Omsa tek çözüm... hatta denilene göre montajı basitmiş.. online olarak almak ve montajını yapmak en mantıklısı gibi duruyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81331 Güzel olmuş bende taktırdım fotolarını en kısa sürede yükleyeceğim.Bir de sis farı kapağı çıksa nikelajlı süper olacak ankarada nerede yaptırdınız adres yazarsanız sevinirim birde ne kadar tuttu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81377 linkini atarmısınız ? http://www.euro-ford.com/?page=corporate burdan numaraya ulaşıp sorarsınız müşteri temsilcisine ben ordan almıştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81384 Omsa nın Antalyada bayiisi oludğunu Şemsi bey sayesinde öğrendiğim gün gidip taktırdım küçük birşey olsada arabayı değiştiriyor.Toplam 70 tl ye mal oldu güzel olmuş, güle güle kullanın kazasız belasız... Antalya da nerede bu uygulamayı yapan yer :-D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81400 güzel olmuş, güle güle kullanın kazasız belasız... Antalya da nerede bu uygulamayı yapan yer :-D Tekelioğlu tuning eski sanayide özdoyumun 2 sokak üstü 666 sok.Ayrıca antalyada güzel bir kol dayama bulabilirseniz bende sizden haber bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81402 Tekelioğlu tuning eski sanayide özdoyumun 2 sokak üstü 666 sok.Ayrıca antalyada güzel bir kol dayama bulabilirseniz bende sizden haber bekliyorum teşekkür ederim :-) valla kol dayama ile ilgili burada bir iki örnek gördüm ve pek beğenmedim, arabaya daha uygun modeller çıkar diye ümit edip ara ara netten arıyorum... bulabilirsem tabi ki buradan haber veririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl Yazar comment_81409 cam çıtalarını serviste 150 TL ye yaptıklarını sölediler.serviste yaptırmaya değermi yoksa başka biyerde otoaksesuarcıda falanmı yaptırsam.kalite farkıda olurmu yoksa standartmıdır. Omsa Tuningden bakabilirsiniz kargoyla yolluyolar tabi bide bayisini bulursanız korgoyla uğraşmadan gidip taktırabilirsiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın